Μώραλης: Δόθηκε άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας στο κτίριο που κατέρρευσε στον Πειραιά

Για την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στον Πειραιά που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 31χρονου αστυνομικού μίλησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης, που έσπευσε στο σημείο, ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι είχε δοθεί άδεια για μικρής κλίμακας εργασίες και η ανάκριση θα ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

«Είχε άδεια μικρών εργασιών, μικρής κλίμακας.

Τώρα τι παρεμβάσεις έγιναν εδώ. Είναι τραγικό, σαν χάρτινο να ήταν το κτίριο».

Όπως εκτίμησε, «δεν μπορεί ένα κτίριο να έπεσε από απλές εργασίες. Δεν πρέπει να κάνουμε πρόχειρες προσεγγίσεις. Πρέπει να γίνει ανάκριση και έρευνα».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη για την κατάρρευση στον Πειραιά

«Ένα κτίριο του 1958 νομίζω. Δόθηκε άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας. Το τι έγινε μέσα κανείς δεν γνωρίζει», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Μερική κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά: Σκοτώθηκε 31χρονος αστυνομικός

Η μερική κατάρρευση κτιρίου σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν εγκλωβισμένο και τραυματίες.

Λίγη ώρα όμως μετά διαπιστώθηκε ότι ένας άνδρας έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για έναν 31χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος φέρεται να εκτελούσε εργασίες την ώρα της κατάρρευσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να πήδηξε σε καρότσα φορτηγού για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα χαλάσματα.

Την ίδια ώρα, τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Οι αρχές προχώρησαν σε επτά προσαγωγές, ανάμεσά τους και ο εργολάβος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μώραλης, Δόθηκε, Πειραιά,moralis, dothike, peiraia