Ο πατέρας της Silia Kapsis ξεκαθαρίζει: Άλλοι με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, την αγαπάω και θα την αγαπάω

Στα όσα είπε η κόρη του, Silia Kapsis, για τη μεταξύ τους σχέση και το γεγονός ότι έχουν να συναντηθούν από όταν η ίδια ήταν μόλις πέντε ετών, αναφέρθηκε ο πατέρας της νεαρής τραγουδίστριας.

Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision, μιλώντας χθες, 14/05, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μαζί με τη μητέρα της, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει να δει τον πατέρα της από 5 ετών.

Ο ίδιος, ωστόσο,ο Γιώργος

Καψής, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης, 15/05, στο κανάλι Sigma της Κύπρου, υποστήριξε πως αυτό δενήταν δική του επιλογή, τονίζοντας ότι «αν δεν έβγαινα να μιλήσω θα φαινόμουν ή δειλός,ή ένοχος».

Πατέρας Silia Kapsis: Εύχομαι τώρα που κλείνει τα 18 της χρόνια να ανοίξει ένα παράθυρο επαφής

«Δεν κοιμήθηκα το βράδυ από τη στεναχώρια μου, τα πράγματα δεν είναι όπως ειπώθηκαν. Αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της για διάφορους λόγους. Δεν ήταν δική μου επιλογή να φύγω, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, δυστυχώς. Η Βασιλική γεννήθηκε καλλιτέχνης. Έχω να τη δω 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε, πιστεύω πως είναι ακόμη στην αρχή», ανέφερε αρχικά ο πατέρα της Silia Kapsis, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής.

«Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει. Την είδα στην Eurovision, την ψήφισα, και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ, και η σύντροφός μου, και η οικογένειά της και όλοι οι φίλοι μας, συμπαρασταθήκαμε στη Silia όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, με πόνο ψυχής, για το καλό της Βασιλικής, έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή και ένα πνεύμα καθαρό. Δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στην Eurovision. Αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την Eurovision, δεν ήθελα να τη συγχίσω, θεώρησα σωστό να απέχω», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν είχα πρόθεσηνα βγω, αλλά με αυτά που ειπώθηκαν πληγώθηκα και θεώρησα σωστό να βγω και ναμιλήσω, γιατί αν δεν έβγαινα να μιλήσω θα φαινόμουν ή δειλός, ή ένοχος. Δενπιστεύω η Silia να ξέρει πως έχει άλλα τρία αδέρφια από την πρώτη μου γυναίκα»,τόνισε ο πατέρας της Silia Kapsis.

«Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπάω και θα την αγαπάω, θα της εύχομαι το καλύτερο, πιστεύω ότι όλο το μέλλον της ανήκει, και εύχομαι τώρα, στο τέλος του χρόνου που κλείνει τα 18 της χρόνια, ίσως ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε να τα επανορθώσουμε. Για αυτό βγήκα να μιλήσω, για να μη δημιουργηθεί λανθασμένη εντύπωση, ότι ο πατέρας της Silia είναι ένας αδιάφορος πατέρας. Ένα παιδί παίρνει και από τους δυο. Τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής, όπως ορίζει η κυβέρνηση της Αυστραλίας», κατέληξε ο Γιώργος Καψής.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Silia Kapsis, Άλλοι,Silia Kapsis, alloi