Παλιό αεροπλάνο της Etihad μετατράπηκε σε πολυτελές Airbnb -Τι περιλαμβάνει, πόσο κοστίζει η βραδιά [εικόνες]

Ένα πρώην αεροπλάνο της Etihad μετατράπηκε σε πολυτελές, κομψό καλοκαιρινό σπίτι, με υπνοδωμάτια με άτρακτό του, το οποίο μπορείς να νοικιάσεις για τις φετινές διακοπές του.

Μια περιήγηση με βίντεο στο εντυπωσιακό κατάλυμα-αεροπλάνο που βρίσκεται στο Tenby της Δυτικής Ουαλίας, έχει γίνει viral στο TikTok από τον λογαριασμό των ιδιοκτητών «Apple Camping UK» συγκεντρώνοντας πάνω από 800.000 προβολές.

Το Airbus

A320 - που προέρχεται από το αεροδρόμιο του Κάρντιφ - φαίνεται ίδιο εξωτερικά, αλλά το εσωτερικό του έχει μεταμορφωθεί εντελώς.

Ο ανοιχτός χώρος του σαλονιού είναι κατασκευασμένος μέσα στην αρχική άτρακτο, το μεγάλο εξωτερικό κέλυφος που περιβάλλει το σώμα ή την καμπίνα του αεροπλάνου.

Τι περιλαμβάνει το σπίτι-αεροπλάνο

Μια λειτουργική κουζίνα έχει εγκατασταθεί στον χώρο του μαγειρείου, οι πόρτες της καμπίνας είναι πλήρως λειτουργικές και οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν branded αποθηκευτικούς χώρους Etihad και Air France, καθώς και καρότσια διαδρόμου ενώ υπάρχει και Wi-Fi.

Η τουαλέτα έχει μετατραπεί ώστε να περιλαμβάνει ντους, ενώ το σαλόνι έχει άπλετο φως χάρη στα 26 παράθυρα (εξοπλισμένα με πτυσσόμενα στόρια), καθώς και τα φώτα του θαλάμου.

Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο καθιστικό «Arabian Nights» με τοιχογραφία ερήμου, όπως αναφέρεται στο What'sTheJam.

Οι ιδιοκτήτες, η Apple Camping, περιέγραψαν τη μοναδική διαμονή και είπαν: «Καλώς ήρθατε στην αξιοσημείωτη εμπειρία μας Airbus, όπου η κληρονομιά ενός πρώην Etihad A320 συγχωνεύεται με την καινοτομία της σύγχρονης ζωής για να προσφέρει μια απαράμιλλη απόδραση Airbnb».

«Αυτό το αεροπορικό θαύμα έχει μετατραπεί στοχαστικά σε ένα αυτόνομο καταφύγιο που διατηρεί τη μαγευτική γοητεία του αεροπορικού ταξιδιού, ενώ προσφέρει ανέσεις και πολυτέλειες για μια διαμονή που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι».

«Καθώς μπαίνεις μέσα, σε υποδέχεται ένας ενιαίος χώρος διαβίωσης, δημιουργημένος έξυπνα μέσα στην αρχική άτρακτο. Εδώ, δύο μονά κρεβάτια και ένας καναπές-κρεβάτι υπόσχονται ξεκούραστο ύπνο, που συμπληρώνεται από τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που έχει καινούργια μοκέτα και είναι πλήρως μονωμένο - εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση ανεξάρτητα από την εποχή», αναφέρει η περιγραφή.

«Το εσωτερικό διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έξυπνα ενσωματωμένη ανάμεσα σε αυθεντικά χαρακτηριστικά αεροσκάφους, όπως λειτουργικές πόρτες καμπίνας, αποθηκευτικούς χώρους με επωνυμία Etihad και Air France και καρότσια διαδρόμου, που συνδυάζουν τη γαστρονομική άνεση με μια δόση καινοτομίας.

«Το Airbus επεκτείνει τη γοητεία του στις τουαλέτες, όπου το ένα έχει μετατραπεί σε ένα μοντέρνο ντους με ζεστό νερό, ενώ το άλλο διατηρεί τον αρχικό του σκοπό, με γοητευτικές λεπτομέρειες όπως η αραβική σήμανση, ένα νεύμα στο παγκοσμιοποιημένο παρελθόν του».

Η καταχώριση καταλήγει: «Το σαλόνι σε προσκαλεί σε χαλάρωση με ένα τραπεζάκι σαλονιού και τηλεόραση, όλα κάτω από την απαλή λάμψη των ανακαινισμένων φωτιστικών διαμερισμάτων».

Πόσο κοστίζει η διανυκτέρευση στο αεροπλάνο

Το κατάλυμα είναι διαθέσιμο για διανυκτέρευση από 199 λίρες ανά βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερις επισκέπτες, με τρία κρεβάτια τοποθετημένα μέσα.

Φωτογραφία: Apple Camping

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παλιό, Etihad, Airbnb -Τι, [εικόνες],palio, Etihad, Airbnb -ti, [eikones]