Πρωτιές για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2024»

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με χρήση κάψουλας blu 2.0 αλλά και το μίας χρήσης blubar της Imperial Brands αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στις κατηγορίες «Ηλεκτρονική Συσκευή Ατμίσματος με Κάψουλες» και «Ηλεκτρονική Συσκευή Ατμίσματος μίας Χρήσης Stick» αντίστοιχα. 

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός υψηλού κύρους και αξιοπιστίας που βραβεύει την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών όπως αυτή αξιολογείται από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω καταναλωτικής έρευνα που διεξάγεται από τον οργανισμό έρευνας αγοράς Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τοbluείναιη Νο.1μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου στηνελληνική αγορά,τόσο στην κατηγορία ηλεκτρονικώντσιγάρων με προγεμισμένη κάψουλα, όσοκαι στα μίας χρήσης. Κύρια χαρακτηριστικάπου έχουν αναδείξει τη μάρκα αποτελούνη ανώτερηατμιστική εμπειρία,η πλούσιαγκάμα γεύσεων,οι υψηλέςεπιδόσεις, η αξιοπιστίατων συσκευών και το πιο σημαντικό, ηυπογραφή ασφάλειαςκαι ποιότητας τηςμάρκας blu.

Τοblu2.0είναι μια εξελιγμένη συσκευή ατμίσματοςμε χρήση προγεμισμένης μαγνητικήςκάψουλας για τέλειαεφαρμογή με τη συσκευή καιμε τεχνολογίακεραμικής θέρμανσηςγια ομοιόμορφηθέρμανση του υγρούκαι απόδοση ανώτερηςεμπειρίας ατμίσματος.Το ηλεκτρονικό τσιγάρο blu2.0 διατίθεται σε δυοχρώματα (Black& SkyBlue)καιχαρακτηρίζεται από εργονομικόσχεδιασμό και εύκοληχρήση με διάρκεια μιας ολόκληρηςμέραςγια ένα μέσο ατμιστή, με μόνο 55 λεπτάφόρτισης.

Τοblubarείναι μια πρακτικήσυσκευή ατμίσματος, εύκοληστη χρήση και προσφέρει έως 600εισπνοέςχωρίς ανάγκη φόρτισης. Είναι διαθέσιμοσε 17φρουτένιες και δροσερές γεύσεις,με και χωρίς νικοτίνη. Χαρακτηρίζεταιαπό την έντονα απολαυστικήγευστική εμπειρίαατμίσματος, ομοιόμορφη από την πρώτηέως την τελευταία εισπνοή.

«Η ανάδειξη των προϊόντων blu 2.0 και blubar ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2024» επισφραγίζει την ηγετική θέση που κατέχει το blu στην κατηγορία του. Για την ImperialBrands, η βράβευση αυτή από έναν διεθνούς κύρους θεσμό με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες, μας κάνει να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Σήμερα, η Ελλάδα αποτελεί το Εργαστήριο Ανάπτυξης Προϊόντων Νέας Γενιάς για τον όμιλο της ImperialBrands, δίνοντας ώθηση στο όραμά μας. Σηματοδοτούμε το αύριο μίας ισχυρής επιχείρησης, χαράζοντας τον δρόμο για ένα πιο υγιές μέλλον!», δήλωσε ο Κοσμάς Βελιώτης, Head of Consumer Marketing, South East Europe.

ΗImperialBrandsHellasφέρει μία ισχυρή κληρονομιά, με παρουσίατεσσάρων και πλέον δεκαετιών στηνΕλληνική αγορά. Η εταιρεία στηρίζει μεσυνέπεια την εγχώρια οικονομία καιξεχωρίζει τόσο για την ιδιαίτερη εστίασήτης στις πραγματικές ανάγκες των ενήλικωνκαπνιστών, όσο και στην έμπρακτηυποστήριξη και ανάπτυξη της μικρήςλιανικής. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελείταιαπό παγκοσμίως αναγνωρισμένες μάρκεςκαπνικών προϊόντων και αξεσουάρ καπνού,όπως τα τσιγάρα Davidoff,JPS,West,Gauloises,SlimLine,τους καπνούς GoldenVirginia,Drumκαι τα αξεσουάρ καπνιστού Rizla+. Πλέον, η ImperialBrandsεδραιώνει τη δυναμική παρουσία της καιστις κατηγορίες προϊόντων νέας γενιάς,όπως το συστήματος θερμαινόμενουκαπνίσματος PULZEμε τις ράβδους iDκαι iSENZIA,καθώς και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα μάρκαςblu.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτιές, Imperial Brands Hellas, Προϊόν, Χρονιάς 2024,proties, Imperial Brands Hellas, proion, chronias 2024