Σοκ στο Τέξας: Δεκάχρονο αγόρι ομολόγησε ότι σκότωσε άγνωστό του άνδρα, ενώ το θύμα κοιμόταν

Μια άλυτη εδώ και δύο χρόνια υπόθεση δολοφονίας εξιχνιάστηκε στο Τέξας μετά την ομολογία ενός 10χρονου αγοριού ότι σκότωσε με το πιστόλι του παππού του έναν άγνωστο σε αυτό άνδρα, την ώρα που το θύμα κοιμόταν!

Το αγόρι δεν είχε καλά-καλά κλείσειτα οκτώ όταν πυροβόλησε το θύμα το 2022.Εστάλη για αξιολόγηση σε ψυχιατρικήκλινική, αλλά δεν μπορούν να τουαπαγγελθούν κατηγορίες για τον φόνολόγω της ηλικίας του, όταν τον διέπραξε,ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείοτου σερίφη της κομητείας Γκονζάλες τουΤέξας.

Η νομοθεσία του Τέξας προβλέπει ότι ένα παιδί

πρέπει να είναι ηλικίας τουλάχιστον δέκα ετών για να του απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες. Το αγόρι κρατείται σε αναμορφωτήριο επειδή απείλησε έναν μαθητή μέσα σε λεωφορείο σε ένα περιστατικό που συνέβη αυτόν τον μήνα.

Το θύμα, ο 32χρονος Μπράντον Ο’ ΚινΡάσμπερι, δέχθηκε τη σφαίρα στο κεφάλιενώ κοιμόταν σε οικισμό με τροχόσπιταστο Νίξον του Τέξας, περίπου 97 χλμ.ανατολικά του Σαν Αντόνιο.

Πώς συνέδεσε η αστυνομία το αγόρι με το φόνο προ διετίας

Η πιθανή σύνδεση του αγοριού με τηνανεξιχνίαστη μέχρι τότε υπόθεσηαποκαλύφθηκε όταν προ ημερών οιαστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι ένααγόρι που είχε απειλήσει να σκοτώσειέναν μαθητή μέσα σε σχολικό λεωφορείοείχε πει ότι είχε σκοτώσει κάποιο άτομοπρο διετίας.

Όταν το ανέκριναν επιθεωρητές τηςαστυνομίας τους περιέγραψε λεπτομέρειεςτου εγκλήματος. Το αγόρι είπε ότι τηνεποχή εκείνη επισκεπτόταν τον παππούτου, που ζούσε κοντά στον οικισμό τωντροχόσπιτων κι ότι του πήρε από τοντουλαπάκι του φορτηγού του ένα πιστόλιεννέα χιλιοστών. Στη συνέχεια πήγε στονοικισμό των τροχόσπιτων, όπου είχεεντοπίσει νωρίτερα την ίδια μέρα τοάγνωστο σε εκείνον θύμα το πυροβόλησεστο κεφάλι κι έριξε και μια σφαίρα στονκαναπέ, προτού επιστρέψει το όπλο στοφορτηγό.

Η σορός του θύματος εντοπίστηκεαργότερα, καθώς είχε να εμφανιστεί δύομέρες στη δουλειά του. Το αγόρι είπε ότιο παππούς του πούλησε αργότερα τοπιστόλι, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοίσε ενεχυροδανειστήριο.

Το αγόρι οδηγήθηκε αρχικά σε αναμορφωτήριο, στη συνέχεια για αξιολόγηση σε ψυχιατρική κλινική στο Σαν Αντόνιο και από εκεί σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, όπου κρατείται προσωρινά με την κατηγορία ότι διατύπωσε τρομοκρατική απειλή, αναφορικά με το συμβάν στο σχολικό λεωφορείο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Τέξας, Δεκάχρονο,sok, texas, dekachrono