Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο εδώ και τρεις εβδομάδες ο ηθοποιός -«Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα»

Στο νοσοκομείο με χρόνια πνευμονοπάθεια νοσηλεύεται εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Στηβ Ντούζος, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με τοσχετικό ρεπορτάζ, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στοΜαρούσι, και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις.

Ο ίδιος, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, περιέγραψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο με τους πνεύμονες, όσο και με την καρδιά του, ενώ πρόσθεσε πως ευελπιστεί ότι θα πάρει εξιτήριο προς το τέλος της εβδομάδας.

Στηβ Ντούζος: ΈχωΧρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και προβλήματα
με την καρδιά

Ο Στηβ Ντούζος,παρά την περιπέτεια με την υγεία του, εμφανίστηκε ευδιάθετος στην τηλεφωνικήεπικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον 65χρονο ηθοποιό να απαντάαρχικά σχετικά με το τι του συνέβη, λέγοντας ότι είναι «κακό παιδί» καιγελώντας.

«Πήγα να κάνω τιςσχετικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο - χρόνο και είδαμε ότι έχει προχωρήσειτο θέμα με τους πνεύμονες. Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα. Κάνω κάποιες θεραπείες.Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά και στοτέλος της εβδομάδας θα την κάνω», εξήγησε στη συνέχεια ο Στηβ Ντούζος.

«Έχω Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια 2 και προβλήματα με την καρδιά, αυτά πάνε πακέτο. Και τα κιλά, και οι καταχρήσεις, και η νοοτροπία, όλα παίζουν ρόλο. Δεν μπορείς να μάθεις καινούργια κόλπα σε παλιό σκύλο. Μου λένε να κόψω το κάπνισμα, δεν κόβεται το κάπνισμα. Καπνίζω 10-15 τσιγάρα την ημέρα», πρόσθεσε ο ίδιος, με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να τον παροτρύνουν να κόψει το κάπνισμα και να προσέχει τον εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στηβ Ντούζος, -Τα,stiv ntouzos, -ta