Συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Η Άνοιξη μας δείχνει το σκοτεινό της πρόσωπο, αφού σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 6 μποφόρ, αλλά η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα βροχής πρόσκαιρα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη,

θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι επίσης βροχερός: Συγκεκριμένα, στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και στη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία στα Ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές., αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί από αργά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα