Τα πειράγματα Μπάιντεν στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών -Η Σκάρλετ Γιόχανσον και οι άλλες λαμπερές παρουσίες

Ατάκες... φωτιά, πειράγματα, γέλιο και άλλα πολλά είχε το ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους και σε αρκετές ακόμη γνωστές προσωπικότητες.

Πολλοί διάσημοι προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και άτομα από τον χώρο του θεάματος, έφτασαν στο ξενοδοχείο Hilton στην Ουάσινγκτον, την ώρα που περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην είσοδό του διαδηλώνοντας υπέρ της Παλαιστίνης.

Δίχως να γίνει καμία αναφορά σε όσα συνέβαιναν έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο,

οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια ξένοιαστη βραδιά, με τον Τζο Μπάιντεν να δείχνει ένα άλλο, πιο χαλαρό πρόσωπο και να γελά με την καρδιά του. Ωστόσο κατά την ομιλία του δεν έλειψαν και οι επιθέσεις προς τον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί».

Το δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών σε εικόνες

Ο κωμικός ηθοποιός, Κόλιν Τζοστ που είναι παρουσιαστής του «Weekend Update» της εβδομαδιαίας και γράφει το σενάριο της σατιρικής εκπομπής του NBC «Saturday Night Live» ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς στο ετήσιο δείπνο.

Όπως αναμενόταν οι ατάκες του μοίρασαν άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους.

«Ο κοιμήσης Μπάιντεν...»

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι μετά τις 22:00 το βράδυ και ο κοιμήσης Τζο είναι ακόμη όρθιος, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε την εβδομάδα να αποκοιμιέται στο δικαστήριο κάθε πρωί», σχολίασε ο κωμικός, μια αναφορά στη δίκη που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη με κατηγορούμενο τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο.

«Δεν είναι πάντα εύκολο να ακολουθείς τον Πρόεδρο Μπάιντεν… όπως δεν είναι πάντα εύκολο να ακολουθείς αυτά που λέει», αστειεύτηκε σε άλλο σημείο ο Τζοστ

Ο διάσημος κωμικός φαίνεται πώς πέραν της ευθυμίας έφερε στη βραδιά και την διάσημη ηθοποιό σύζυγό του Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία έδωσε μια ξεχωριστή λάμψη στο δείπνο.

Το πείραγμα του Μπάιντεν στην Σκάρλετ Γιόχανσον

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Τζο Μπάιντεν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κωμικό σκετς που συμμετείχε η Γιόχανσον στο οποίο υποδυόταν την γερουσιαστή Κέιτι Μπριτ, η οποία επελέγη εκ μέρους των Ρεπουμπλικανών για να απαντήσει στην ομιλία του Αμερικανού προέδρου για την «Κατάσταση του Εθνους».

Το σκηνικό που επελέγη ήταν η κουζίνα του σπιτιού της στην Αλαμπάμα, γεγονός που είχε προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις. Η Γιόχανσον ως άλλη Κέιτι Μπριτ είχε προκαλέσει άφθονο γέλιο στις ΗΠΑ με την... ερμηνεία της.

«Σκάρλετ Γιόχανσον, έκανες απίστευτη δουλειά. Θα πρέπει να κάνεις το 'Weekend update. Είναι σαφές ότι εσύ είσαι η αστεία», της είπε ο Τζο Μπάιντεν κάνοντας ένα από τα «μυθικά» πειράγματα της βραδιάς.

Το αυθεντικό βίντεο με την παρέμβαση της Κέιτι Μπριτ:Το σατιρικό σκετς με την Σκάρλετ Γιόχανσον μετά το 2:29':

Την ίδια ώρα, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις σίγουρα ήταν από τους καλεσμένους που πέρασαν πολύ καλά στην εν λόγω βραδιά, καθώς όπως η ίδια έχει δηλώσει, λατρεύει να γελάει.

Οι διάσημοι αμερικανοί δημοσιογράφοι

Από την βραδιά δεν έλειπαν οι διάσημοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι όπως ο παρουσιαστής του NBC Λέστερ Χολτ, η δημοσιογράφος του NBC, Κέλι Ο ντονελ και η δημοσιογράφος Ταμάρα Κέιθ.

Οι «έτεροι» ηθοποιοί της βραδιάς

Kαλεσμένες του Αμερικανού Προέδρου ήταν επίσης η ηθοποιός Rosario Dawson και η βραβευμένη με Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου Da'Vine Joy Randolph.

O ηθοποιός Chris Pine:

Οι ηθοποιοί της σειράς The Diplomat Keri Russell and Rufus Sewell

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα