Τεχνολογία, Καινοτομία & Στυλ: Η συσκευή θέρμανσης glo Hyper X2 Air είναι το προϊόν της χρονιάς 2024

Ένας κορυφαίος θεσμός χάρισε στη συσκευή θέρμανσης glo Hyper X2 Air μία σημαντική διάκριση και την έχρισε «Προϊόν της Χρονιάς 2024». Ευελιξία, καινοτομία και ευκολία οδηγούν την εμπειρία σε άλλο επίπεδο κι εσείς εξελίσσετε το lifestyle σας!

Ανάμεσα στα προϊόντα που αξίζουν την προτίμησή σας

Τι σημαίνει, όμως, η διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην Ελλάδα; Πρόκειται για έναν αξιόπιστο και ανεξάρτητο θεσμό, με παρουσία

σε 45 χώρες παγκοσμίως, που χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους σημαντικούς ηγέτες της βιομηχανίας λιανικού εμπορίου. Έτσι, η καινοτομία ανταμείβεται μέσω μερικών από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες έρευνες χιλιάδων καταναλωτών. Άλλωστε, όπως απεδείχθη πρόσφατα σε παγκόσμιο επίπεδο, τα οφέλη για τα προϊόντα που διακρίνονται είναι πολλαπλά. Ειδικότερα στη Γαλλία τα 3 χρόνια, ο μέσος όρος πωλήσεων τους έχει αυξηθεί κατά 25%.

H συσκευή glo Hyper X2 Air από την BAT Hellas αποτελεί ένα case study επιτυχίας, που χαρίζει περισσότερο στυλ και άνεση στη ζωή όσων την επιλέγουν. Εστιάζει στην καινοτομία, το design και την εξατομικευμένη εμπειρία θέρμανσης. Κατά τη διαδικασία αξιολόγησης του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», διεξήχθη από την Circana ανεξάρτητη έρευνα σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Και η επιλογή τους ήταν ξεκάθαρη!

Κομψή, ελαφριά, εύχρηστη… H συσκευή glo Hyper X2 Air από την BAT Hellas τα έχει όλα! Συνδυάζει ευελιξία και απόδοση με το σύγχρονο lifestyle. Με ανανεωμένο σχεδιασμό και πιο slim από ποτέ, γίνεται κατευθείαν μέρος της καθημερινότητάς σου, προσφέροντας δύο διαφορετικές λειτουργίες.

Με… πολύχρωμη διάθεση, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από μία πλούσια παλέτα 7 συνδυασμών. Και τώρα το απόλυτο inspo: Μία και μόνο πλήρης φόρτιση αρκεί για 20 χρήσεις, ενώ µε τις ενδείξεις LED που διαθέτει η συσκευή glo Hyper X2 Air ελέγχεις πάντα το επίπεδο της μπαταρίας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κονιδάρης, Head of Brand Activation της BAT Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση, για ακόµη µία χρονιά, από τον διεθνούς κύρους θεσµό «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί για εµάς µεγάλη τιµή και ταυτόχρονα απόλυτη δέσµευση προς τους καταναλωτές µας ότι θα συνεχίσουµε να προσφέρουµε καινοτόµα προϊόντα, τεχνολογικά προηγµένα. Βασική αξία της BAT Hellas αποτελεί η δηµιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους ενήλικους καταναλωτές µας, την κοινωνία αλλά και τους εργαζοµένους στην εταιρεία µας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγµατοποιούµε συνεχείς έρευνες, αναπτύσσοντας προϊόντα δυνητικά µειωµένου κινδύνου, όπως η συσκευή θέρµανσης glo Hyper X2 Air, που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση µε το στυλ, ενώ ταυτόχρονα προσαρµόζεται στους γρήγορους ρυθµούς της καθηµερινότητας των καταναλωτών µας».

Η εξέλιξη πάντα στο επίκεντρο

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η BAT Hellas δεν σταματά να πρωτοπορεί. Νέος στόχος, το λανσάρισμα της νέας συσκευής glo Hyper Pro γι’ ακόμα καλύτερες στιγμές. Για βιώσιμες λύσεις, οι οποίες αναδεικνύουν κάθε πλευρά της ζωής, απαιτούνται επενδύσεις στην έρευνα. Η επιλογή της συσκευής θέρμανσης glo αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση καπνίσματος, που αλλάζει τα δεδομένα, οδηγώντας τις εξελίξεις. Μια νέα premium συσκευή, με oθόνη, που σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο όλων των λειτουργιών της συσκευής σου και παρέχει ακόμα πιο βελτιωμένη γευστική εμπειρία.

Ανακάλυψε την έμπνευση που μπορεί να σου δώσει το glo.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεχνολογία Καινοτομία, Στυλ, Hyper X2 Air, 2024,technologia kainotomia, styl, Hyper X2 Air, 2024