Θανάσης Ευθυμιάδης: Πριν πάρω μια σημαντική απόφαση κάνω νηστεία και προσευχή -Η νέα του ζωή, η τηλεόραση

Για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και για τη νέα του ζωή, μακριά από την πόλη και το θέατρο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Θανάσης Ευθυμιάδης καλεσμένος στο «The 2Night Show».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε πώς αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον χώρο του θεάματος και να ακολουθήσει την πιο πνευματική ζωή.

Δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω, είπε ο Θ. Ευθυμιάδης

«Το κομβικό σημείο

δεν ήταν η Άννα αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz δεν νου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα. Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου. Είχα αυτό που ήθελα, μ΄άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες αλλά έτρωγα “ξύλο” δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω και εγώ» είπε με εξομολογητικό ύφος ο Θανάσης Ευθυμιάδης

«Το περίμενα να με πουν γραφικό»

Όσο για το πώς ελήφθη το νέο ξεκίνημα της ζωής του από τρίτους, απάντησε πως, «το περίμενα ότι θα με πουν γραφικό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, την αγάπη, και έφαγαν και αυτοί bullying. 

Ο τρόπος ζωής μου είναι κάτι που ξεκίνησα έναν χρόνο πριν γίνω πατέρας. Δεν τρώω κρέας εδώ και 17 χρόνια. Όταν δεν έχω την ψυχική δύναμη να σκοτώσω ένα ζώο, δεν δικαιούμαι να το φάω. Πριν πάρω μια σημαντική απόφαση για τη ζωή μου κάνω νηστεία και προσευχή. Αυτό έμαθα στο Άγιο Όρος. Η νηστεία όταν δεν φας 3-4 ημέρες εκεί καθαρίζουν τα πράγματα μέσα σου και ακούς την εσωτερική φωνή σου», ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Αναφορικά με τον τρόπο που βιοπορίζεται ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε, «εγώ, που ήμουν θύμα του καταναλωτισμού που είχα 3 αυτοκίνητα και 4 μοτοσικλέτες εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο μικρό αυτοκινητάκι. Τα βιβλία είναι ένας τρόπος που βιοπορίζομαι, μία εκπομπή που έκανα στο Mega πριν από δύο χρόνια. Στην τηλεόραση θα κάνω κάτι μόνο αν έχει να περάσει ένα ωραίο μήνυμα στους τηλεθεατές. Βλέπεις κωμωδίες; Φέρτε μου μία κωμωδία να συζητήσουμε. Μου φέρνουν μόνο δράματα με σκοτωμούς» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα» ένα βιβλίο μνήμης, όπως λέει, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις KEYBOOKS.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Ευθυμιάδης, Πριν,thanasis efthymiadis, prin