Την ανάγκη να ελαφρύνει το πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων τόνισε ο Κλοπ με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού

Στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα στάθηκε σε δηλώσεις ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Μ. Παρασκευή στάθηκε στο εμφατικό διπλό του Ολυμπιακού μέσα στο Βίλα Παρκ τονίζοντας για ακόμα μία φορά το βαρύ

πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων που φέρνει τους ποδοσφαιριστές στα όριά τους.

«Βλέποντας την Άστον Βίλα να χάνει χθες το βράδυ, σημαίνει ότι καμία αγγλική ομάδα δεν θα είναι σε ευρωπαϊκό τελικό. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν χρειάζεται να μειώσουμε την ένταση των ποδοσφαιριστών» τόνισε αρχικά.

Κλοπ: Η Premier Legaue είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά οι παίκτες είναι καταπονεμένοι

«Αν καμία αγγλική ομάδα δεν είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, σημαίνει ότι έχει πέσει η απόδοσή μας; Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, χωρίς υπερβολή, αλλά οι παίκτες είναι καταπονεμένοι» σημείωσε ο Κλοπ..

«Δύο έξτρα παιχνίδια στο Champions League τη νέα σεζόν, γίνεται να αφαιρεθεί ο επαναληπτικός από τους ημιτελικούς του League Cup» ανέφερε.

«Είχα μια συνομιλία με την TNT - μια τηλεοπτική εκπομπή που δεν θα ξαναδώ! - και μου είπαν ότι μας πληρώνουν για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν το βλέπω έτσι, το ποδόσφαιρο τους πληρώνει» τόνισε ο Γερμανός κόουτς.

«Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν και χωρίς συνεχόμενους αγώνες» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλοπ, Ολυμπιακού,klop, olybiakou