Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλλει Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα μας χρησιμοποιείτε για προεκλογικές φιέστες

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτη, Ν. Παπαργυρόπουλο και Δημ. Πανόπουλο καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να το χρησιμοποιεί για τις προεκλογικές του φιέστες.

ΤοΕργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μάλιστα,εξηγεί ότι ζήτησαν συνάντηση μαζί τους,αλλά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τουΣΥΡΙΖΑ, αφού τους έστησαν μια ώρα,τους τηλεφώνησαν καιακύρωσαν το ραντεβού τος. Παρόλα αυτά,ο κ. Αρβανίτης σε αναρτήσειςτου στα σόσιαλ

μίντια… διαφήμισε τησυνάντηση μαζί τους.

«Δενεπιτρέπουμε σε κανένα να χρησιμοποιείτο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για τιςπροεκλογικές του φιέστες» επισημαίνεισε ανακοίνωσή του μετά την ανάρτηση τουΚ. Αρβανίτη, εν ενεργεία ευρωβουλευτήκαι εκ νέου υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, «τηνοποία αναπαρήγαγε στα Μέσα ΚοινωνικήςΔικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, ότικλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του,επισκέφτηκε το Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΛιβαδειάς».

Υπογραμμίζειπως «ενώ μας ζητήθηκε συνάντηση» σταπλαίσια των επισκέψεων σε διάφορουςφορείς της πόλης, «μετά από αναμονή μιαςώρας και πλέον, οι ίδιοι ακύρωσαν τησυνάντηση με την αιτιολογία ότι δενπρολάβαιναν», ενώ στη συνέχεια «διαφημίζουν την ανύπαρκτη συνάντησήμας στα πλαίσια της προεκλογικήςεκστρατείας τους στην πόλη μας».

Καταγγέλλειως απαράδεκτο το γεγονός και τονίζειπως «τα μέλη της Διοίκησης τουΕργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάςείναι εργαζόμενοι, που έφυγαν από τιςεργασίες τους για να εκθέσουν στουςεκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματατων εργαζομένων, που πολύ καλά γνωρίζουν,αλλά προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα