Βίντεο σοκ: Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύζυγό του

Η «δίκη του αιώνα» χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ του Καζακστάν, αυτή ενός πρώην υπουργού που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύζυγό του.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας, Κουαντίκ Μπισιμπάγιεφ, βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου για τον φόνο της συζύγου του, της 31χρονος αστρολόγου Σαλτανάτ Νουκένοβα.

Ο Μπισιμπάγιεφ ξυλοκόπησε βάναυσα την σύζυγό του στην είσοδο ενός εστιατορίου, το οποίο ανήκει σε συγγενή του.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για τον θάνατό της ότι ήρθε από αυτοτραυματισμό,

όπως κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου τον πρόδωσε και τον έδειχνε να χτυπάει με κλωτσιές την σύζυγό του.

Στο βίντεο, το ζευγάρι φαίνεται να μαλώνει έξω από ένα εστιατόριο στην Αστάνα. Ο πρώην υπουργός την τραβάει από τα μαλλιά και την ρίχνει στο έδαφος όπου αρχίζει να την κλωτσάει. Στην συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό και την χτυπάει με ένα αντικείμενο στο σαγόνι, ενώ όπως είναι πεσμένη, συνεχίζει να την κλωτσάει. Την άλλη ημέρα βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο που διαθέτει σε άλλο όροφο το εστιατόριο και ο ιατροδικαστής έδωσε ως αιτία θανάτου, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Η δίκη έχει ξεκινήσει και είναι η πρώτη που μεταδίδεται μάλιστα διαδικτυακά στη χώρα, για περίπτωση φόνου. Ο φόνος αυτός έγινε αιτία να κινητοποιηθούν οργανώσεις και πολίτες στη χώρα, ζητώντας αυστηρότερες ποινές για την ενδοοικογενειακή βία .

Ο Καζάκος πρώην υπουργός, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια εάν κριθεί ένοχος. Οπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, φέρεται να ξυλοκοπούσε την γυναίκα του την επίμαχη μέρα, για πάνω από δύο ώρες, μέχρι που αυτή ξεψύχησε. 

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Πρώην, Καζακστάν,vinteo, proin, kazakstan