ΥΓΕΙΑ: 14ο Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών στις 10 - 11 Μαΐου 2024

Το Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων και η Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΥΓΕΙΑ,  υπό την αιγίδα του HEAL Academy και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, συνδιοργανώνουν το 14ο κατά σειρά ετήσιο Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών, την Παρασκευή 10 & το Σάββατο 11 Μαΐου 2024. 

Πρόκειταιγια το πρώτο και το μεγαλύτεροΣυνέδριο στηνΕλλάδα που έχει ως αποκλειστικόαντικείμενοόλες τις νεότερες εξελίξειςστον τομέατης Διακαθετηριακής θεραπείας ΚαρδιακώνΒαλβιδοπαθειώντην τελευταία δεκαετία.

Τοσυνέδριο

θαδιεξαχθείδιαδικτυακάαλλάκαι δια ζώσης,με τους συμμετέχοντεςνα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνενδιαφέρουσες ομιλίεςαιχμής,καταξιωμένων ιατρών από την Ελλάδα καιτο Εξωτερικό, να συμμετέχουνσε συζητήσειςκαθώς και να παρακολουθήσουνως case study επεμβάσεις.Η συμβολή κορυφαίων ειδικών Καρδιολόγωνκαι Καρδιοχειρουργών (KQLs)από όλο το κόσμο στο Συνέδριο, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Όλεςοι παθήσειςτων καρδιακών βαλβίδωνμπορούν πλέοννα θεραπευτούνμε διαδερμικέςμεθόδους,με την διαδερμική αντικατάσταση τηςαορτικής βαλβίδας να έχει στέρεαεδραιωθεί επιστημονικά και την επιδιόρθωσητης μιτροειδούς βαλβίδας να ακολουθεί,αλλά και τις θεραπείες της τριγλώχιναςνα εξελίσσονται εντυπωσιακά.

Ησυμμετοχήείναι ελεύθερηγια το κοινό, με απαραίτητη όμως τησυμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Κάντετην εγγραφή σαςεδώ.

ΤοΣυνέδριο μοριοδοτείταιμε 16 μόρια Συνεχιζόμενης ΙατρικήςΕκπαίδευσης(C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον ΠανελλήνιοΙατρικό Σύλλογο. Μετην ολοκλήρωση της δήλωσης των στοιχείωνσας στη φόρμα συμμετοχής, γίνεταικαταγραφή του χρόνου παρακολούθησηςκατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσηςτου Συνεδρίου. Ο χρόνος παρακολούθησηςθα χρησιμοποιηθεί για την αποστολήπιστοποιητικού τις επόμενες ημέρεςμετά το Συνέδριο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα