Διακοπές μετά τις... Πανελλήνιες

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων τραυματίζεται απο τη κορύφωση ενός απο τους πιο βάρβαρους και αντιεκπαιδευτικούς θεσμούς της Ελληνικής κοινωνίας, αυτού των Πανελληνίων εξετάσεων. Όταν τελειώσουν οι περισσότεροι μαθητές, με ένα κεφάλι πραγματικό καζάνι απο το διάβασμα και την αίσθηση της κλούβας που έπρεπε να υποστούν προκειμένου να βγάλουν την ύλη, έχουν μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους: να ξεδώσουν, να διασκεδάσουν, να αναπληρώσουν με κάποιο τρόπο το χρόνο που έδωσαν στο διάβασμα! Όλοι θέλουν κάτι τέτοιο, ανεξάρτήτως επιδόσεων, όλες οι παρέες ετοιμάζονται και κάνουν σχέδια.
Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα:που πάμε;

Για να συντομεύσουμε το κόπο της αναζήτησης, εκθέτουμε κάποιους κλασσικούς και κάποιους... παράξενους προορισμούς προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι προσδοκίες!Πάρος
Η Πάρος είναι ο πλέον κλασσικός προορισμός μετά τις πανελλήνιες για παρέα νέων. Κύρια χαρακτηριστικά η πολυκοσμία, η έντονη νυχτερινή ζωή με τα πολλά μαγαζιά, με κυρίαρχα τα clubs, ενώ βρίθουν οι καλές ταβέρνες με παραδοσικό και μοντέρνο φαγητό σε απόσταση περπατήματος, ενώ και από τιμές βρίσκεις τα πάντα. Παντού κρύβονται εκπλήξεις και ευκαιρίες για εμπειρίες που δε θα ξεχάσεις.Υπάρχουν και ήσυχες στιγμές,ενω και η μετακίνηση με τα καραβάκια και το ΚΤΕΛ για τις υπέροχες παραλίες είναι βολική τόσο στη Νάουσα όσο και στην Παροικιά. Γενικότερα τα κυκλαδίτικα τοπία είναι μαγευτικά και ιδιαίτερα χαλαρωτικά
περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ιος
Η Ιος επίσης είναι αγαπημένος προορισμός για τέτοιου είδους διακοπές. Υπέροχες παραλίες, με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά, αλλά και η χαρακτηριστική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του νησιού είναι μερικές μόνο απο τις ομορφιές του νησιού. Πέρα από τις φυσικές ομορφιές της, το νησί της Ίου είναι κυρίως γνωστό για την έντονη νυχτερινή ζωή και την ατέλειωτη διασκέδαση που προσφέρει στους επισκέπτες του με τα clubs του, το φημισμένο ροκάδικο Orange, τα αυθόρμητα πάρτυ στη κεντρική πλατεία του νησιού. Γενικά νιώθεις παντού τη φιλοξενία και την έντονη αγάπη για τη ζωή, τη διασκέδαση και τη νιότη, κάτι που ένας νέος 18 ετών έχει ανάγκη να βιώσει!
για inside info εδώ

Χανιά
Εάν κάποιος επιθυμεί αν συνδυάσει την ομορφιά του ελληνικού νησιού με τις δυνατότητες της πόλης, τότε τα Χανιά είναι η ιδανική επιλογή. Διαθετωντας μια τέραστια ποικιλία απο παραλίες εντός και εκτός της πόλης, με τις τακτικές συγκοινωνίες και τα πολλά και ιδιαίτερα καλά ξενοδοχεία είναι σίγουρο οτι ακόμα και αν θέλετε χαλαρές και ''εύκολες'' διακοπες, θα τις αποκτήσετε! Γιατί τι μπορεί να συγκριθεί με μια βόλτα στο Ενετικό λιμάνι και μετά παραδοσιακό φαγητό με τσικουδια;Βέβαια οι επιλογές της διασκέδασης δε περioρίζονται εκεί.Ηρεμα μπαράκια, πληθώρα beach bar και clubs αποτελούν τη νυχτερινή ζωή της πόλης, δίνοντας σε κάθε προτίμηση την ευκαιρία να περάσει καλά!
για περισσότερα εδώ
Χαλκιδική
Ένας λιγότερο κλασσικός προορισμός για διακοπες μετά τις Πανελλήνιες είναι η Χαλκιδική. Στα δ
Keywords
Αναζητήσεις
διακοπες μετα τις πανελληνιες, διακοπεσ μετα τισ πανελληνιεσ
Τυχαία Θέματα