Φθηνότερο το Seat Mii από VW up! και Skoda Citigo

Το τρίτο μέλος της οικογένειας του VW Group, είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα, με τις τιμές να είναι αρκετά χαμηλότερες, σε σχέση με τα «αδέλφια» του, VW up! και Skoda Citigo.

Το Mii προσφέρεται με ένα τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 λίτρου, απόδοσης 60 και 75 ίππων, τον ίδιο ακριβώς με τα υπόλοιπα δύο μοντέλα. Τα χαρακτηριστικά λοιπόν είναι ακριβώς ίδια, με το μόνο που αλλάζει να είναι τα σήματα της μάρκας και ελαφρώς η εξωτερική σχεδίαση.


Το μικρό της Seat ξεκινά όμως από μόλις 7.759 ευρώ στη τρίθυρη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης, με το up! να τιμάται στην αντίστοιχη έκδοση από 8.333 ευρώ και το Citigo από 8.387.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, a/c, hill hold control και ESP, και παράλληλα εκπέμπουν κάτω από 140 γρ./χλμ. CO2, κυκλοφορώντας χωρίς περιορισμό στον Πράσινο Δακτύλιο. Η βασική είναι η τρίθυρη 1.0 Reference με 60 ίππους, με την Style να κοστίζει 8.276 ευρώ με απόσυρση. Επίσης, υπάρχουν και οι εκδόσεις Ecomotive που εκπέμπουν κάτω από 100 γρ./χλμ. και απαλλάσσονται από τέλη κυκλοφορίας. ,

Το Mii με πεντάθυρο αμάξωμα κοστίζει επιπλέον 370 ευρώ και οι εκδόσεις Ecomotive 350 ευρώ. Όλα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ η έκδοση των 75 ίππων διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο ASG (850 ευρώ επιπλέον).

Λουκάς Παπαλάμπρος
Keywords
Τυχαία Θέματα