Παρουσίαση δύο ιδιαίτερων παιδικών βιβλίων με παράλληλο εκπαιδευτικό παιχνίδι

Ο εκδοτικός οίκος Μάρτης μας προσκαλεί το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 12 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει», στην παρουσίαση των δύο πρώτων τίτλων του: "Ποτέ βία!" της Άστριντ Λίντγκρεν & "Νουμεράλια" της Isol και του Jorge Luján.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε θεματικές δραστηριότητες με αφορμή τα βιβλία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών.Το Ποτέ βία! της Άστριντ Λίντγκρεν αποτελεί ένα μανιφέστο κατά της βίας και της κακομεταχείρισης που υφίστανται τα παιδιά.
Η Λίντγκρεν, διάσημη συγγραφέας από τις ιστορίες της Πίπης της Φακιδομύτης, όλη της τη ζωή υπερασπίστηκε το δικαίωμα των παιδιών να ζουν ως ελεύθερες υπάρξεις.

Το Βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν απονέμεται, από το 2003, κάθε χρόνο στους σπουδαιότερους συγγραφείς παιδικού βιβλίου ανά τον κόσμο.

Το 2013 η Αργεντινή εικονογράφος και συγγραφέας Isol τιμήθηκε με το Βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν για το σύνολο του έργου της. Tο εικονογραφημένο από την Isol ποίημα του Jorge Luján παρουσιάζει τους αριθμούς 0 έως 10 μ' έναν διαφορετικό τρόπο...

Ο Μάρτης δημιουργήθηκε από γονείς οι οποίοι αφουγκράζονται την ανάγκη για ιστορίες που καλλιεργούν τη συναισθηματική νοημοσύνη όλων μας, γονιών και παιδιών!

Επί Λέξει
Ακαδημίας 32
2103388054
Keywords
Τυχαία Θέματα