«κουζίνα εξπρές» στις Γεύσεις στη φύση

Ο Βαγγέλης Δρίσκας πετυχαίνει τον τέλειο συνδυασμό στην κουζίνα, αφού κατορθώνει με μεγάλη ταχύτητα να μαγειρέψει τα πιο νόστιμα και εύκολα πιάτα στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 20 Μαΐου στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας διδάσκει «κουζίνα εξπρές». Φτιάχνει   το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου με αρωματικά ,ενώ αποκαλύπτει
Keywords
Τυχαία Θέματα