Denise Vasi: Μια σέξι Λατίνα με ελληνικές ρίζες, από το Hollywood στην Ελλάδα

Η καριέρα της πανέμορφης Denise Vasi, ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών και απο τότε δεν σταμάτησε στιγμή να δουλεύει. Έχει φωτογραφηθεί για πάρα πολλά περιοδικά όπως το Elle και το Marie Claire, έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε άπειρες καμπάνιες και video clip.

Όπως αναφέρει το Greek Hollywood Reporter η Vasi μεγάλωσε στο Brooklyn, ενώ οΟ πατέρας της είναι Δομινικανός και η μητέρα της είναι Ελληνοπορτορικανή.

Όταν χώρισαν οι γονείς της η Vasi έμεινε με την μητέρα της η οποία τιμά τις παραδόσεις και των δυο χωρών και όπως δηλώνει η ίδια λαμβάνει τα οφέλη του να ζει σε μια οικογένεια γεμάτη πολιτισμό.

“Το φαγητό είναι μισό – μισό: ρύζι με φασόλια και φέτα με ελιές και αρνί. Γιορτάζουμε το Πάσχα και τα Χριστούγεννα καθώς και όλες τις γιορτές που γιορτάζουν οι Ορθόδοξοι Έλληνες.” δηλώνει η νεαρή star.

Η Denise έπαιζε σε μια δημοφιλή αμερικανική σαπουνόπερα “All my children” η οποία όμως ακυρώθηκε απο τον σταθμό εκπομπής της. Αυτό όμως δεν σταμάτησε την καριέρα της αφού μετακόμισε στην Ατλάντα για να παίξει στην επίσης επιτυχημένη σαπουνόπερα “Single Ladies”.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα της η Vasi βρίσκει χρόνο για τον φιλανθρωπικό οργανισμό “Caron Renaissence”.

Τώρα η Denise ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα. Η ηθοποιός θα βρεθεί στην χώρα μας για 3 βδομάδες και όπως δηλώνει και η ίδια νιώθει πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα