Email-φωτιά «καίνε» τον γιο του Murdoch;

Η αστυνομία που εξετάζει την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών στην εφημερίδα «News of the World» ανέκτησε μια σειρά από πολύ αποκαλυπτικά email τα οποία πιστεύεται πως θα αναγάγουν την έρευνα σε άλλο επίπεδο.

Τα εν λόγω email βρέθηκαν μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλα αποθηκευμένα σε εγκαταστάσεις της εφημερίδας στην Ινδία. Όπως αναφέρει η Daily Mail,

oι αρχές φέρονται να θέλουν να ανακρίνουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της News International, James Murdoch καθώς και την πρώην αρχισυντάκτρια της Sun και της News of the World Rebekah Brooks σχετικά με το περιεχόμενο των ευρημάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραμένει ασαφές το αν τα email λένε πως οι δύο προαναφερθέντες εμπλέκονται σε σκάνδαλο συγκάλυψης των υποκλοπών ή αν αποδεικνύουν ότι είχαν γνώση για τις παρανομίες που γίνονταν στη News of the World η οποία έκλεισε τον Ιούλιο. Τόσο η Brooks όσο και ο γιος του μεγιστάνα των media Rupert Murdoch αρνούνται πως έκαναν κάτι το μεμπτό.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα