Facebook: Οι περισσότερες φωτογραφίες με επισήμανση δεν είναι ακατάλληλες!

Σύμφωνα με το Facebook, οι πλειονότητα των φωτογραφιών που επισημαίνονται (flag) από τους χρήστες, δεν είναι στην πραγματικότητα ακατάλληλες.

Όπως είναι γνωστό, σε κάθε φωτογραφία στο Facebook υπάρχει η δυνατότητα αναφοράς και επισήμανσής της ως ακατάλληλης, πορνογραφικής, ρατσιστής, βίαιης κλπ.

Όμως απ' ό,τι φαίνεται, οι χρήστες συνήθως κάνουν flag σε φωτογραφίες που απλά δεν τους αρέσουν !

Μάλιστα, πολλοί κάνουν επισήμανση σε δικές τους φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κάποιος άλλος, μόνο και μόνο επειδή... δεν τους κολακεύει!

Η λειτουργία της επισήμανσης των φωτογραφιών από τους χρήστες, είναι ο τρόπος του Facebook να ελέγχει το περιεχόμενο που ανεβαίνει πιο αποτελεσματικά, αφού οι χρήστες ανεβάζουν καθημερνά περίπου 250 εκατομμύρια φωτογραφίες!

Και επειδή το κουμπί της επισήμανσης άρχισε να χρησιμοποιείται με το παραμικρό, η εταιρία έκανε κάποιες αλλαγές και πλέον μπορείς πρώτα να επικοινωνήσεις μέσω μηνύματος με τον χρήστη που ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία και να εκφράσεις τα παράπονά σου.

Ο μόνος έγκυρος λόγος για να απαιτήσεις από το Facebook να κατεβάσει μια φωτογραφία (που δεν εμπίπτει σε παραβάσεις πολιτικής του site) είναι όταν πρόκειται για φωτογραφίες ανηλίκων ως 13 ετών.

Keywords
Αναζητήσεις
τι ειναι η επισημανση στο facebook
Τυχαία Θέματα