Focus: Καλοκαίρι στην Ελλάδα με δελεαστικά πακέτα

«Κρήτη, Ρόδος, Μύκονος: Εάν θέλατε πάντα να επισκεφτείτε την Ελλάδα, πρέπει να το κάνετε αυτό το καλοκαίρι», προτρέπει τους αναγνώστες του το γερμανικό περιοδικό Focus.

Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού

φιλοξενεί σήμερα άρθρο για τα δελεαστικά οικονομικά πακέτα που προσφέρονται αυτό το καλοκαίρι για τη χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης, κάνοντας λόγο για τιμές φθηνότερες κατά ένα τρίτο.

«Εάν πιστέψουμε τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, οι τιμές για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2012 αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είναι πιο φθηνές από ποτέ -αν όχι πάμφθηνες», αναφέρει το περιοδικό.

Όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Όχι φθηνές σε σημείο εξαθλίωσης», επισημαίνει η εκπρόσωπος του τουριστικού πρακτορείου Alltours, Alexandra Hoffmann. «Η Ελλάδα δεν ήταν ούτε πριν την κρίση από τους φθηνότερους προορισμούς και δεν μπορεί να "ξεπουληθεί" τώρα».

«Παρά την κρίση η Ελλάδα παραμένει ένας από τους Top 5 προορισμούς», συνεχίζει το Focus, ενώ προσθέτει πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποφύγετε φέτος την Ελλάδα, αφού στα νησιά η φιλοξενία παραμένει αμείωτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα