MTV Clip Of The Week: «Τον έλεγχο χάνω» (vid)

Οι ΝΕΒΜΑ υποδέχονται τον Μάιο με ανεβασμένη διάθεση και μαζί με την Μαρία Μακρή χάνουν κάθε έλεγχο στο MTV «CLIP OF THE WEEK» με το τραγούδι «Τον έλεγχο χάνω».

Με σχεδόν 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, οι ΝΕΒΜΑ διατηρούν αναλλοίωτη την προσήλωσή τους στη σφαιρική και πολύπλευρη προσέγγιση της Hip Hop,

τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Με δυναμικά live shows, εναλλαγές στη μορφή και το περιεχόμενο, συνεργασίες αμφιλεγόμενες αλλά πρωτοποριακές, συνθέτουν το παζλ ενός συγκροτήματος που συνεχίζει να δημιουργεί και να προκαλεί.

Αυτή τη φορά συνεργάζονται με την Μαρία Μακρή, γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Mystique, σε ένα κομμάτι που θα μας κάνει να χάσουμε κάθε έλεγχο! Το χαρακτηριστικό flow των ΝΕΒΜΑ, οι ρυθμοί και τα synth του DJ Rico και η ξεχωριστή φωνή της Μαρίας συνθέτουν ένα ηχητικό σύνολο που μας ανεβάζει τη διάθεση και βγάζει την τρελή μας πλευρά. Το video clip, που έχει σκηνοθετήσει ο Sherif Francis, περιλαμβάνει στιλ, χορό και πολύ φρεσκάδα. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Αυτό το MTV «CLIP OF THE WEEK» σου δίνει κάθε λόγο να πεις «Τον έλεγχο χάνω»!

{youtube}duZspaWtbSs{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα