Michelle Obama: Η πιο τηλεοπτική Πρώτη Κυρία στην ιστορία

Από εμφανίσεις σε ενημερωτικές εκπομπές και talk shows μέχρι pushups στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και χορό στο κανάλι της Disney, η Michelle Obama τα έχει κάνει όλα.

Σύμφωνα με έρευνα του Dan Gainor του Media Research Center η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Fox News, πρόκειται για την πιο προβεβλημένη τηλεοπτικά πρώτη κυρία.

Έχοντας ξεπεράσει συζύγους

πρώην προέδρων όπως η Laura Bush και η Hillary Clinton, η Michelle Obama έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλες τις γνωστές εκπομπές των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Όπως ανέφερε ο ερευνητής, μόνο κατά τους τελευταίους 4 μήνες είδαμε την Πρώτη Κυρία να κάνει pushups στην Ellen DeGeneres, να μιλά και να αστειεύεται στις εκπομπές των Jimmy Fallon, Jay Leno και David Letterman, να χορεύει στο εφηβικό σόου «iCarly» του καναλιού της Disney, να κάνει γυμναστική με τους διαγωνιζόμενους του σόου «The Biggest Loser» και να χαμογελάει μέσα από το παιδικό σόου «Sesame Street».

«Έχει περισσότερες εμφανίσεις ακόμη κι από σπουδαίους ηθοποιούς. Αυτό που κάνει είναι πολιτική κίνηση. Παρουσιάζεται πολύ γιατί είναι χρονιά εκλογών», τόνισε ο αναλυτής, ενώ ο Doug Schoen, υπεύθυνος χάραξης πολιτικής στρατηγικής που συνεργάστηκε με τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton, ανέφερε πως η Michelle Obama είναι ένας φοβερός άσος στα μανίκια του προέδρου και τον χρησιμοποιούν.

{youtube}OTAIedFfUBU{/youtube}

{youtube}Ea9QzyOFRm0{/youtube}

{youtube}HSM5LSxvQYc{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα