Pole Dancing και χορευτικά σκύλων στο επόμενο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Νέα και περισσότερα ταλέντα θα έχει το επόμενο επεισόδιο του δημοφιλούς σόου του Ant1 "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Διαβάστε τι θα δούμε σύμφωνα με το TV Zάπινγκ:

ΝέαΟΜΑΤΟΙ PRODUCTIONS – ΓΚΡΟΥΠ (ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ)

5 φίλοι δημιούργησαν αυτό το γκρουπ. Μέσα από τους στίχους τους και τη μουσική σατιρίζουν την επικαιρότητα. Ερμηνεύοντας το τραγούδι "Μας έπιασε η κρίση", ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή.

ΣΚΟΥΚΤΟΡΟΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ POLE DANCΕ

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακροβατικού pole dance

για το 2010/2011, ήρθε στη χώρα μας για να διδάξει. Μόλις είδε το trailer της εκπομπής, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και το αποτέλεσμα δικαιώνει την απόφασή της!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΛΑΣΗΣ – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ 3X

Ο Παναγιώτης Γελάσης έρχεται από την Κύπρο και ασχολείται επαγγελματικά με την τοξοβολία. Στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τις ικανότητές του στο αγαπημένο του άθλημα.

ΚΟΥΚΟ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ – BREAKDANCE ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Οι δίδυμες Πάολα και Αλέκα είναι 11 ετών, χόρεψαν break-dance και κατάφεραν να κερδίσουν τον κόσμο και την κριτική επιτροπή!

ΣΑΝΚΑΡΑ – ΜΑΓΟΣ

Ο γνωστός μάγος Σανκάρα μας... μαγεύει μ' ένα σόου ψευδαισθήσεων που παρουσιάζει για πρώτη φορά, στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" !

ΤΣΟΥΠΡΑΚΑΚΗ ΒΑΝΑ – DOG DANCING

Είναι 48 ετών και εργάζεται ως εκπαιδεύτρια σκύλων. Στη σκηνή παρουσίασε ένα σόου μαζί με τον σκύλο της, τον Στιούαρτ, ο οποίος είναι 5 ετών και έδειξε ότι στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" υπάρχει χώρος και για τους τετράποδους φίλους μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα