Ron Galella: Ο «βασιλιάς» των παπαράτσι!

Ο θρυλικός φωτογράφος των επωνύμων Ron Galella επιστρέφει και αυτή τη φορά όχι με μία ή δύο φωτογραφίες αλλά με ολόκληρο βιβλίο.

Ο διάσημος παπαράτσι θα κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο γεμάτο με φωτογραφίες από τους διάσημους που έχει φωτογραφήσει όπως τη Τζάκι Κένεντι, τον Μάικλ Τζάκσον και την Μπριζίτ Μπαρντό.

Το Νewsweek τον έχει χαρακτηρίσει «paparazzo extraordinaire» δηλαδή «εκπληκτικό παπαράτσι» αφού μεταξύ των επιτυχιών του ήταν να βγάλει φωτογραφία τη Τζάκι Κένεντι χωρίς γυαλιά και τη Μέριλιν Μονρόε με μπικίνι στο Σαν Τροπέ. Έτσι λοιπόν θα είναι και ο

τίτλος του βιβλίου του!

Ένα από τα πρόσωπα που «αγαπούσε» να ακολουθεί ήταν και ο Ωνάσης. Κρυβόταν πίσω από θάμνους, έτρεχε σε γήπεδα τέννις ή ερχόταν στην Ελλάδα για να τον απαθανατίσει σε κάποιο νησί.

Οι φωτογραφικές στιγμές του Ron Galella δεν ήταν πάντα ευχάριστες αφού είχε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθεια του να βγάλει κάποιον διάσημο φωτογραφία σε προσωπική του στιγμή. Μια από αυτές τις «ατυχείς» στιγμές ήταν όταν ο Μάρλο Μπράντο του έσπασε το σαγόνι ή όταν διάσημοι του απαγόρευσαν νομικά να τους πλησιάζει μέχρι τα εκατό μέτρα.

Δείτε μερικές από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του:

Keywords
Τυχαία Θέματα