SABAH: Το ελληνικό κράτος νοικιάζει αστυνομικούς για να βγάλει λεφτά

Η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και Προστασία του Πολίτη να δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης αστυνομικών από ιδιώτες δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τα ξένα μέσα.

Η τουρκική Sabah σε δημοσίευμα της με τίτλο «η ελληνική αστυνομία ενοικιάζεται»αναφέρει τη νέα υπουργική απόφαση Σαχινίδη και Όθωνα λέγοντας πως το ελληνικό κράτος αποφάσισε να νοικιάσει τους αστυνομικούς του για να βγάλει χρήματα επειδή βρίσκεται σε οικονομική κρίση. «Κατά την

αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος στη χώρα, στο πλαίσιο της οικονομικής ύφεσης, αποφάσισαν να μπορούν οι πολίτες να προσλάβουν μέλη της ελληνικής αστυνομίας για προσωπική προστασία» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα το δημοσίευμα έχει και τον τιμοκατάλογο της ενοικίασης δηλαδή ενοικίαση αστυνομικού 30 ευρώ, αστυνομικού σκύλου 50 ευρώ, περιπολικού 40 ευρώ, ταχύπλοου 200 ευρώ και ελικόπτερου 1500 ευρώ.

Τέλος σε άλλα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου γίνεται αναφορά στις έντονες αντιδράσεις των ελληνικών Μ.Μ.Ε. εφόσον σε μια περίοδο αυξημένης εγκληματικότητας είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται οι αστυνομικοί από αυτούς που έχουν να πληρώσουν αφήνοντας τους φτωχούς να ζουν με το φόβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα