Stern: Μια ακόμη μέρα χαμένη για την Ελλάδα

Η Ευρώπη περιμένει πράξεις από την Ελλάδα.. Προς το παρόν, όμως, η ελληνική κυβέρνηση έχει μείνει μόνο στα λόγια. Αυτό διατυμπανίζουν ατ γερμανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς εκατοντάδες δημοσιογράφοι από μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου, ξημεροβραδιάζονται στο κέντρο της Αθήνας, περιμένοντας να βγει. άσπρος καπνός από την ταράτσα του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως σημειώνει το γερμανικό περιοδικό Stern, στην ηλεκτρονική

του έκδοση, η Ελλάδα κατάφερε να χάσει ακόμη μία μέρα. Τη στιγμή που κάθε λεπτό μπορεί να κρίνει το μέλλον της Ελλάδας, και η πίεση των δανειστών γίνεται όλο και πιο εντατική, όπως αναφέρει το περιοδικό, τα ελληνικά κόμματα εξουσίας αδυνατούν να καταλήξουν σε πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.

Ενώ σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης διατυμπάνιζαν «Habemus Papademos», βρεθήκαμε, συνεχίζει το δημοσίευμα, μερικές ώρες αργότερα και σύμφωνα με πηγές από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να επιστρέφουμε στο «σημείο μηδέν» των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, φαντάζει στα μάτια του ελληνικού λαού ως ένα «καλό θέατρο σκιών. Τη στιγμή που βουλιάζει το καράβι, οι πολιτικοί ηγέτες συνεχίζουν να διαφωνούν για το δημόσιο χρέος και τις ευθύνες».

Aν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα