VIDEO: Τα δημοφιλή μωρά του Youtube έκαναν πλούσιους τους γονείς τους

Ανέβασαν τα βιντεάκια των μωρών τους για πλάκα στο youtube και έγιναν πλούσιοι.

Πάντα τα μωρά και τα ζωάκια κάνουν πολλά κλικ στο youtube αλλά αυτά τα δύο μωρά... το παράκαναν. Πρόκειται για τα δύο μικρά αδερφάκια τον Harry και τον Charlie όπου σε ένα video 58 δευτερολέπτων ο ένας δαγκώνει το δάχτυλο του άλλου! Η αστεία αντίδραση «τρέλανε» το youtube

κάνοντας 386 εκατομμύρια «χτυπήματα». Η οικογένεια των παιδιών έγινε κατά 100,000 αγγλικές λίρες (110.000 ευρώ) πλουσιότερη από τα δικαιώματα των διαφημίσεων που μπήκαν στο youtube!

Το video των μωρών ανέβηκε στο youtube από τον πατέρα τους επειδή αυτό ήθελε να το στείλει στον παππού τους. Οι γονείς έχουν αποφασίσει τα έσοδα από τις διαφημίσεις να τα κρατήσουν για τα δίδακτρα των παιδιών τους ενώ όταν τους έγινε πρόταση να τυπωθούν και μπλουζάκια με τα αδέρφια αρνήθηκαν καθώς δε θέλουν να τα εμπορευματοποιήσουν.

Δείτε το video:

{youtube}_OBlgSz8sSM{/youtube}

Το ίδιο συνέβη και με την εξάχρονη Lily Clem και την απίστευτη αντίδραση της όταν η μαμά της, της ανακοίνωσε ότι θα πάνε στη Disneyland για τα γενέθλιά της. Τα κλικ «έπεσαν» βροχή και στον λογαριασμό της οικογένειας προστέθηκαν αρκετά αγγλικές λίρες.

{youtube}OOpOhlGiRTM{/youtube}

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα