Αυξήθηκε η επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες αμερικανικών εφημερίδων

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κίνηση στις ιστοσελίδες των εφημερίδων την Αμερικής κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Η Ένωση Εφημερίδων Αμερικής (NAA) σε συνεργασία με την εταιρία μετρήσεων comScore διαπίστωσαν αύξηση 4,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 όσον αφορά τους ενήλικες μοναδικούς επισκέπτες (113 εκατομμύρια) και 10% αύξηση στους μέσους ημερήσιους επισκέπτες (25 εκατομμύρια).

Επίσης, οι αμερικανικές εφημερίδας πέτυχαν αύξηση μεγαλύτερη του 7% σε μοναδικούς επισκέπτες ηλικίας 21-43 ετών, με την ομάδα αυτή να αυξάνει κατά 17% το σύνολο των επισκέψεών της.

Η comScore

διαπίστωσε επιπλέον αύξηση 6% σε μοναδικούς επισκέπτες με υψηλό εισόδημα (100.000 δολάρια ετησίως και άνω), οι οποίοι μάλιστα αύξησαν και το χρόνο παραμονής τους στις ιστοσελίδες κατά 19%.

«Η έρευνα έδειξε πως το 67% των ερωτηθέντων είχαν επισκεφτεί την ιστοσελίδα μιας εφημερίδας κατά την προηγούμενη εβδομάδα μέσω υπολογιστών, smartphone και tablets. Τα νούμερα αυτά αποδεικνύουν ότι οι εφημερίδες σημειώνουν σταθερή πρόοδο στα ψηφιακά μέσα», υπογράμμισε η Caroline H. Little, διευθύντρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Newspaper Association of America.

Keywords
Τυχαία Θέματα