Αρναούτογλου: Ήμουν 2 χρόνια άνεργος και θα έφευγα για Αμερική

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Όμορφου κόσμου 2» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Tivo και αποκάλυψε τι θα δούμε στη νέα του εκπομπή.

«Στον Όμορφο κόσμο τα επεισόδια είναι τόσο παράξενα και διαφορετικά το ένα από το άλλο, που σίγουρα ο καθένας θα βρει ένα στοιχείο που θα του αρέσει». Όπως είπε πέρασε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα και πήρε διάφορα «μηνύματα» από τους ανθρώπους που συνάντησε.

Εκτός όμως από τον «Όμορφο

κόσμο» μίλησε και για τα χρόνια που πέρασε εκτός τηλεόρασης όταν δεν είχε δουλειά. «Έχω περάσει δύο χρόνια άνεργος και μάζευα τα πράγματα μου στις αρχές του 2000 για να φύγω στην Κύπρο ή στην Αμερική. Είχα κάνει μια εσωτερική μετανάστευση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και μετά θα έκανα μια εξωτερική. Γιατί ήμουν άνεργος. Γιατί η δική μου δουλειά δεν έχει ποτέ ιδιαίτερη ασφάλεια, μην κοιτάς πως τα έφερε η ζωή, θα μπορούσα να μην έχω τώρα δουλειά. Ζούσα πάντα με άγχος της ανεργίας αλλά πραγματικά πίστευα ότι δεν έπρεπε να χάσω το κέφι μου.»

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα