Αστρολογία για όλους, Ταρό για όλους και όλοι στη μεγάλη γιορτή!

Μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "7" της Αργυροπούλου στην Κηφισιά, στην παρουσίαση των επτά νέων έργων της εκδοτικής εταιρίας Ερεχθηίδα.

Το παρόν έδωσαν καθηγητές της Αστρολογίας, Αστρολόγοι, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολλοί και καλοί φίλοι του ομίλου D.P.G. Group of Companies στον οποίο ανήκει και η Ερεχθηίδα από την Αθήνα και την Κηφισιά.

Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να παρακολούθησαν από τους ίδιους τους συγγραφείς την παρουσίαση των

πονημάτων τους.

Τα "μυστικά" της Ωριαίας Αστρολογίας της κας Δέσποινας Γιαννακοπούλου

Η κα Δέσποινα Γιαννακοπούλου, με Τα "μυστικά" της Ωριαίας Αστρολογίας μίλησε για το βιβλίο της, που εκδόθηκε σε νέο χρηστικό σχήμα, λύνοντας πάρα πολλές απορίες.

Τα Μυστικά της Ωριαίας, αποτελούν ουσιαστικά τη ... φυσική συνέχεια ενός πολύ δημοφιλούς έργου της συγγραφέως, που έχει ως τίτλο Ωριαία Αστρολογία - Τα χαμένα κλειδιά. Τα Μυστικά της Ωριαίας είναι ένα έργο που σκοπό έχει να εξοικειώσει τους σύγχρονους αστρολόγους με την θεωρία και την πρακτική της ελληνιστικής αστρολογίας. Παρά το εξειδικευμένο του βιβλίου αυτού, ο καθένας μπορεί να το διαβάσει με άνεση και να μπει στα μυστικά που σε προϊδεάζει ο τίτλος.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι υπόλοιποι συγγραφείς οι οποίοι και μίλησαν ο καθένας για το βιβλίο του.


Ταρό για Όλους της κας Νίας Θεοφανίδου

Το βιβλίο Ταρό για Όλους προσπαθεί να ρίξει όσο γίνεται περισσότερο φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό. Στόχος του είναι όσοι ήδη το γνωρίζουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τις περιγραφές και τις ερμηνείες των καρτών και όσοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του, να το αγαπήσουν και να κατανοήσουν τη δύναμη και τη λειτουργία του.Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα ταμπλό ριξίματος και 78 πρωτότυπες κάρτες που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτό, οι οποίες όχι μόνο αποκωδικοποιούν σε βάθος τη μυστική γλώσσα των συμβόλων του Ταρό, αλλά το συνδέουν και με την αστρολογία όπου κάθε κάρτα συσχετίζεται με κάποιο από τα τέσσερα στοιχεία, τους πλανήτες και τα ζώδια.

Αστρολογία του 21ου Αιώνα του κ. Γιάννη Ριζόπουλου

Ο Άνθρωπος-δημιουργός και οι κοσμικές επιρροές. Στην πρώτη και την δεύτερη ενότητα του βιβλίου, με την χρήση των κλειδιών της Ψυχολογικής Αστρολογίας αποκαλύπτεται ο άνθρωπος-δημιουργός που συναγωνίζεται με την μοίρα του γνωρίζοντας καλύτερα τις δυνατότητες του και εφαρμόζοντας τελικά την δική του αλήθεια. Τίποτε μεν δεν είναι τυχαίο αλλά ούτε και προκαθορισμένο, αφού εμείς είμαστε οι παρατηρητές-αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουμε το αποτέλεσμα και κάθε απόφαση που παίρνουμε χαράζει ένα διαφορετικό μέλλον. Η εξέλιξη της Συνειδητότητας και το πως αυτή αποτυπώνεται στον ζωδιακό είναι το αντικείμενο της τρίτης ενότητας, με συμπεράσματα που επιβεβαιώνουν, συμπληρώνουν αλλά και αμφισβητούν κάποιες από τις κλασικές αστρολογικές παραδοχές. Η τέταρτη ενότητα ανιχνεύει το αποτύπωμα των μεγάλων συνόδων στην εξέλιξη του πολιτισμού, ορίζοντας παράλληλα τις κοσμικέ

Keywords
Τυχαία Θέματα