Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν είναι τα λεφτά το παν

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο περιοδικό TV Zάπινγκ για την πρεμιέρα του "Minute to Win it", την κρίση και την τηλεόραση.

-Επιτέλους πρεμιέρα... Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι μπορεί να "παγώσει" το "Minute" όπως "πάγωσε" και το "U-Man"!

-Ευτυχώς δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο και ναι, έχουμε πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού που με κέντρισε από την πρώτη στιγμή που μου το πρότειναν... Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι κι απευθύνεται σε όλους! Οι παίκτες που διαγωνίζονται σε αυτό περνάνε από απίστευτες-παράδοξες δοκιμασίες

στις οποίες η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, η αγωνία κορυφώνεται, χωρίς να λείπει και το γέλιο... Σ' αυτό το παιχνίδι που προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στην Αμερική και που από τότε σαρώνει σε είκοσι πέντε χώρες, χρειάζεται εξάσκηση απ' το σπίτι, όρεξη, κέφι, χιούμορ αλλά και τύχη... Είναι υπέροχο!

-Επιτέλους... κύριος παρουσιαστής! Λένε και γράφουν πως... ζούσες καιρό με αυτόν τον βραχνά. Πόσο "παίζει" αυτό; Πες!

-Δεν έχω τέτοια κολλήματα, δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους ... βραχνά! Με αφορά να έχω δουλειά -ειδικά σε τόσο δύσκολες περιόδους όπως αυτή που νέα παιδιά τα οποία είναι σε ηλικία που πρέπει να στύβουν την πέτρα, μένουν χωρίς δουλειά!-,με αφορά να υπάρχω σε εκπομπές που φτιάχνονται από δυνατές και γερές παρέες-όπως αυτή του «Πρωινού mou»-και όχι να είμαι ο... κύριος -βασικός παρουσιαστής! Πάντα με ενδιέφερε να παίζω για την φανέλα και όχι για το πόσο «φαίνομαι» σε μια εκπομπή. Σε βεβαιώ δεν είχα ποτέ μου ανάλογο βραχνά...

-Παίζεις λοιπόν για την φανέλα. Και τα χρήματα έπονται...

-Παίζω κυρίως για την φανέλα-κι έπειτα για τα λεφτά, που τα έχουμε όλοι μας ανάγκη-ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές...

-Δεν πήρες «χρυσά λεφτά» στην περίοδο που είσαι στην tv...

-Δεν τα λες με τίποτα «χρυσά λεφτά»[γέλια]. Δεν πήρε ποτέ μου πολλά λεφτά-γιατί να τα πάρω άλλωστε, δεν έχω... κάψει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο; Κάποια στιγμή έγιναν καλύτερα από ότι ήταν, μετά έγιναν περικοπές και επανήλθα σε αυτά τα οποία έπαιρνα όταν ξεκινούσα να κάνω πρωινό, αλλά διόλου δεν παραπονιέμαι-να το τονίσω αυτό, για να μην παρεξηγηθώ.

Είναι δύσκολη εποχή, έχουν βάλει όλοι νερό στο κρασί τους...

-Κάποια στιγμή δεν πρέπει να πάρεις κι εσύ καλά χρήματα;

-Πιστεύω ότι αν δίνεις την ψυχή σου σε αυτό που κάνεις -και εγώ την δίνω- αν γουστάρεις το αντικείμενό σου, αν καταθέτεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα' ρθουν και τα καλύτερα χρήματα... Δεν είναι όμως τα λεφτά το παν-εμένα με αφορά να βγάζω ... ασπροπρόσωπους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν: τον Γιώργο και την Φαίη, την Έλενα Κατραβά, τον Πέτρο Μπούτο. Ξέρω ότι θα πούνε ότι τους «γλύφω» πάλι, αλλά είναι η αλήθεια-με εμπιστεύτηκαν, με πίστεψαν, με στηρίζουν και για αυτούς το κάνω το καλύτερο που μπορώ. Τους το οφείλω, Βασίλη μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα