Γιάννης Μπέζος: Θέλω να συνεχιστεί η Κλινική Περίπτωση

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται για το τι ... μέλλει γενέσθαι με την "Κλινική Περίπτωση" του Mega. Θα υπάρξει β'μέρος της ή όχι ;

Ο Γιάννης Μπέζος απαντά σε όλα και δίνει στο TV Zapping το ακριβές στίγμα του...σκηνικού :

"Οι καιροί είναι δύσκολοι-πάρα πολύ δύσκολοι,μα δεν πρέπει να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια.Πρέπει να βάλουμε... νερό στο κρασί μας, πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις-κι αυτό κάνουμε. Θέλω να συνεχίσει η Κλινική Περίπτωση".

Και

συνεχίζει : "Το θέλουμε όλοι οι συντελεστές που αγαπήσαμε αυτή τη δουλειά. Αν αρνηθείς να δεχτείς τις όποιες περικοπές, αν δεν ... εγκληματιστείς στο "σκηνικό" όπως διαμορφώθηκε, βάζεις την υπογραφή σου για να πάψουν να γίνονται πια σειρές κι αυτό θα ήταν λυπηρό.

Δέχτηκα λοιπόν τις νέες περικοπές που ζητήθηκαν κι έκανα το παν να πείσω την ομάδα της σειράς να τις δεχτεί και αυτή -όλοι πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να έχουμε δουλειά και να ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε... Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπούμε για τα γυρίσματα του β'κύκλου στα τέλη Αυγούστου. Έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύονται τα καινούργια μας σενάρια απ'την ικανή Χριστίνα Κοτζάμπαση και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα