Γιώργος Θεοφάνους/Ευρυδίκη – Ξανά στο ίδιο μουσικό βαγόνι

Ένα μεσημέρι του 1987 ο Γιώργος Θεοφάνους και η Εύη Θεοκλέους γνωστή σαν Ευρυδίκη, βρέθηκαν μαζί. Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, βίωσαν ένα δραματικό διαζύγιο (παρότι ανήκουν σε συμβατά ζώδια) και συνέχισαν τις ζωές τους. Τώρα ο πρώην άνδρας της και επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης, υπογράφει τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το πρώην ζευγάρι συνδέεται με το γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, διατηρώντας φιλικότατες σχέσεις, που μετά από 10 χρόνια ξαναγίνονται και επαγγελματικές.

Ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μια ζωή για μένα», σφραγίζει

τη συνεργασία τους, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρευρεθεί σαν guest στη συναυλία της, με τίτλο «Ονειρεύομαι ακόμα... μαμά», την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο club Μύλος.

Στη συναυλία θα βρίσκονται και άλλοι αξιόλογοι δημιουργοί και τραγουδιστές, όπως οι Αντώνης Βαρδής, Κώστας Τουρνάς, Ελένη Δήμου, Τζώρτζια, Ευσταθία, Θοδωρής Μαραντίνης και ο σύντροφός της Δημήτρης Κοργιαλάς.

Εκείνος Αιγόκερως στο ζώδιο και εκείνη Ιχθύες, με τον Άρη του σε σύνοδο με τον Ήλιο της να τονίζει το πάθος στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική τους ζωή. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης τους έβαλαν κάτω από την ίδια κοινωνική και συναισθηματική στέγη, η οποία άρχισε να γεμίζει ρωγμές από το τετράγωνο της Αφροδίτης του με τον Ήλιο της, ενώ η αντίθεση του Δία προς τον Ήλιο της, διατήρησε τις άριστες σχέσεις που έχουν.

Ο Ουρανός του σε τρίγωνο με τη Σελήνη της κρατάει ζωντανή την ανάμνηση, καθηλώνοντας το κοινό στην απονομή των μουσικών βραβείων αφιερώνοντάς της τα τραγούδια του τριπλά πλατινένιου δίσκου, ενώ σε λίγες μέρες υπέγραφαν το διαζύγιό τους.

Η σύνοδος του Άρη του με τον Κρόνο της, εγγυάται την τωρινή τους συνεργασία, η οποία αναμένεται πρότυπο.

Βασισμένη σε ένα παρελθόν που ενέπνεε και συνεχίζει να εμπνέει τις συνθέσεις, αυτή τη φορά όμως με άλλου στιχουργού, την ανεπηρέαστη πένα.

(Γιώργος Θεοφάνους 9/1/1968 Λάρνακα)

(Ευρυδίκη 25/2/1968 Λεμεσός)

Keywords
Τυχαία Θέματα