Η 5χρονη Natalia με σύνδρομο Down κατακτά τον κόσμο του μόντελινγκ!

Με ένα χαμόγελα που λιώνει καρδιές, η μικρή Natalia καταφέρνει να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ.

Το 5χρονο κοριτσάκι που πάσχει από Σύνδρομο Down, έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στη μέχρι τώρα ζωή της. Με κίνδυνο να μη μάθει ποτέ να μιλά και να περπατά, η μικρή Natalia πάλεψε με μια εγχείρηση καρδιάς και πνευμονία και βγήκε νικήτρια.

Σήμερα, γίνεται ένα από τα πρώτα παιδάκια στον κόσμο που κάνουν μόντελινγκ για παιδικά ρούχα και περνά έτσι το δικό της μήνυμα δύναμης και ζωής.

«Όταν η Natty γεννήθηκε δεν ξέραμε καν αν θα περπατήσει και θα μιλήσει. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι όνειρο» είπε περήφανα η 42χρονη μητέρα Hayley Goleniowski.

«Όλοι μου λένε πόσο όμορφο κοριτσάκι έχω και εκείνη απολαμβάνει όσο τίποτα την κάμερα, την προσοχή και τα ρούχα που της φοράνε», προσθέτει.

Οι γονείς δεν γνώριζαν για την πάθηση του μωρού τους και το έμαθαν λίγο μετά τη γέννα. «Δε θυμάμαι τα λόγια του γιατρού. Ήμουν συγκλονισμένη», σχολιάζει η Hayley, που θυμάται μόνο τα λόγια του συζύγου της: «Είναι το μωρό μας και την αγαπάμε ούτως ή άλλως».

Μεγάλο στήριγμα για την οικογένεια στάθηκε και το μεγαλύτερο κοριτσάκι τους η Mia, η οποία λάτρεψε από την πρώτη στιγμή την αδερφούλα της. Την βοήθησε στα πρώτα της βήματα και τις πρώτες λέξεις και την καμαρώνει όσο τίποτα τώρα που ξεκίνησε να πηγαίνει πλέον σε κανονικό σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα