Η δίκη του Σωκράτη, το ζευγάρι με τα ασορτί ρούχα και ο Tonis Sfinos

Το mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

Νο 1 - Η αναβίωση της δίκης του Σωκράτη «τρέλανε» το διαδίκτυο

Στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαϊου η αναβίωση της δίκης του Σωκράτη η οποία προσέλκυσε πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο

2 - Απίθανο ζευγάρι φοράει ασορτί ρούχα εδώ και 35 χρόνια! (vid)

Η Joey και ο Mel δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Τα τελευταία 35 χρόνια κυκλοφορούν με ασορτί ρούχα! Ο λόγος; Γιατί έτσι κρατούν ζωντανή τη σχέση τους όπως αποκαλύπτουν.

Έχουν συνολικά 146 ταιριαστά ζευγάρια ρούχα αλλά όπως λένε το βασικό συστατικό της σχέσης τους φυσικά δεν είναι τα ρούχα αλλά η αγάπη και ο σεβασμός.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 3 - Tonis Sfinos: Ο σόουμαν που ξεσήκωσε το Ράδιο Αρβύλα! (vid)

Ξεσήκωσε την Τετάρτη το βράδυ το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα της χρονιάς... Ποιός είναι λοιπόν ο Tonis Sfinos;

Ο Tonis Sfinos είναι ο μοναδικός Έλληνας του πλανήτη που... αντίθετα με τους εγχώριους αστερίσκους (****) πρώτα έκανε διεθνή καριέρα και μετά γύρισε στην Ελλάδα να κάνει και «Ελληνική Καριέρα», όπως λέει στο βιογραφικό του με χιούμορ... Είναι ο μοναδικός Ελληνοκαναδός που μπορούσε να διατηρήσει αποθηκευμένα μέσα του όλα αυτά που δημιουργούν εφίδρωση σε κάθε άνθρωπο που θα βρεθεί πολύ κοντά του.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα