Η Νάντια Μπουλέ και οι εμμονικές κριτικές

Για το Black out, Την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τις... εμμονικές κριτικές όπως τις χαρακτηρίζει μίλησε η Νάντια Μπουλέ στο TV Έθνος.

Τηλεόραση, ραδιόφωνο, τραγούδι. Τι επιλέγεις;

Επιλέγω να μην μπω σε διαδικασία επιλογής! Δεν νιώθω ότι πρέπει να αντιμετωπίζω διλημματικά αυτά που αγαπώ. Ζω από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αλλά το τραγούδι είναι το μεγάλο μου πάθος.

Θα μπορούσες να αφήσεις την τηλεόραση;

Η σχέση μου μαζί της είναι επαγγελματική και ταυτόχρονα δημιουργική. Νιώθω πολύ

τυχερή που ζω από κάτι που μου αρέσει και δεν το αντιμετωπίζω με τον στενό όρο της δουλειάς. Θα την άφηνα, αν δεν είχα διάθεση ή αντοχή να συνεχίσω ή αν κάτι άλλο με απορροφούσε περισσότερο.

Σε αφορά η αναγνωρισιμότητα;

Σχετίζεται σε κάποιο βαθμό με το αν έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις τηλεοπτικά, οπότε από αυτή την άποψη, ναι. Δεν είναι όμως αυτοσκοπός. Σήμερα το δύσκολο δεν είναι να τραβήξεις επάνω σου τη δημοσιότητα, αλλά να έχεις μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και πιο ομαλή πορεία. Και δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι καλή δημοσιότητα είναι η όποια δημοσιότητα.

Είσαι ευχαριστημένη από τις τηλεθεάσεις και το αποτέλεσμα του «Black Out»;

Πάρα πολύ. Είναι ένα concept πολύ ιδιαίτερο και αστείο και όλη η ομάδα που δούλεψε γι' αυτή την εκπομπή, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε από το πρώτο επεισόδιο και ευτυχώς ενθουσίασε και πολύ ακόμα κόσμο.

Eχει ασκηθεί σκληρή κριτική στο «Black Οut», ακόμα και από συναδέλφους σου. Τι απαντάς;

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα και απαντήσω. Γιατί σε κάθε περίπτωση υπάρχουν καλά, μέτρια και κακά σχόλια. Προσωπικά, μου έρχονται κυρίως θετικά σχόλια από κόσμο που γελάει πολύ κάθε εβδομάδα και δεν έχω λόγο να μη μένω σε αυτά.

Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι 100% Νάντια ή ανάλογα με το project που παρουσιάζεις υποδύεσαι ρόλους;

Δεν είναι όλα τα προγράμματα ίδια. Είναι μεγάλο σχολείο το ότι έχω δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα και κάθε φορά οι απαιτήσεις είναι άλλες. Μου αρέσει να πέφτω με τα μούτρα στο concept μιας εκπομπής όταν αυτό χρειάζεται, όπως στο «Black Out», όπου υπάρχει μια συγκεκριμένη λογική στην παρουσίαση. Στις live εκπομπές, όπως ήταν το «Elatte», είμαι απόλυτα ο εαυτός μου και δεν υπάρχει κανένας ρόλος.

Eχεις μετανιώσεις για προτάσεις όπου είπες το «ναι»;

Oχι, έχω μετανιώσει για προτάσεις όπου είπα όχι!

Το «Black Out» θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Δεν το γνωρίζω. Δεν έχω κάνει κάποια σχετική συζήτηση μέχρι τώρα με το κανάλι.

Σε ενδεχόμενη πρόταση για την παρουσίαση του «Dancing» ή του «Πρωινού ΑΝΤ1» από τη νέα σεζόν, τι θα απαντούσες;

Eχω πολύ καλή συνεργασία με το κανάλι και θα συζητούσα ευχαρίστως ό,τι κι αν μου πρότειναν, αλλά νομίζω πως δεν μπαίνει τέτοιο θέμα γιατί οι τωρινοί παρουσιαστές είναι εξαιρετικοί στο πόστο τους.

Σου έχουν χρεώσει πολλά. Σε πληγώνουν όσα γράφονται; Και γιατί πιστεύεις ότι «ενοχλείς»;

Oταν είναι καλοπροαίρετη η κριτική, ακόμα κι αν ε

Keywords
Τυχαία Θέματα