Η Πάμελα που αναστάτωσε το Dancing (pics+vid)

Τις τελευταίες μέρες έντονες είναι οι συζητήσεις και οι αντιδράσεις για την συμμετέχουσα στο Dancing on Ice Πάμελα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μάλιστα εξέφρασε και δημόσια την ενόχληση για το γεγονός ότι η Πάμελα είχε γνώσεις πατινάζ και πριν μπει στο παιχνίδι.

Ποια είναι όμως η ξανθιά Πάμελα που αναστάτωσε το Dancing;

Το πλήρες όνομα της είναι Πάμελα Μέλλου. Γεννήθηκες στις 20 Σεπτεμβρίου του 1980 στο Σικάγο και οι γονείς της, Γιάννης Μέλλος και Κική Μακρή είναι από τον Πόρο και ζουν και εργάζονται στις ΗΠΑ.

Η Πάμελα ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα το 1999 για να πιάσει δουλειά σχετική με οικονομικά που σπούδασε στην Αμερική. Η γνωριμία της όμως με τον Κωνσταντίνο Παντζή και την Εύη Δρούτσα, της "ξύπνησε" την καλλιτέχνη που κοιμόταν μέσα της. Έτσι το τραγούδι την κέρδισε και έγινε ο πρώτος της δίσκος «Ετη φωτός» .

«Γεννήθηκα στο Chicago. Εκεί είναι οι γονείς μου και τ' αδέλφια μου, εκεί μεγάλωσα. Κάθε καλοκαίρι ερχόμασταν στην Ελλάδα. Στην Αμερική τέλειωσα πράγματι χρηματοοικονομική σχολή, όμως είχα πάντα σαν χόμπυ την μουσική. Ερχόμενη στην Ελλάδα είχα έτοιμη δουλειά σε μια οικονομική εταιρεία. Είχα ετοιμάσει όμως και ένα demo με παλιά τραγούδια. Μια φίλη μου γνώριζε τον Κωνσταντίνο Παντζή. Μου πρότεινε να με φέρει σε επαφή μαζί του. Έτσι κι έγινε. Ο Κωνσταντίνος άκουσε το demo και έδειξε ενδιαφέρον. Στη συνέχεια όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Από το πουθενά έκλεισα συνεργασία με τη Nitro Music που έψαχνε νέα ταλέντα. Με άκουσε ο Μίλτος Καρατζάς, ο διευθυντής της Nitro και εκεί ξεκίνησε η συνεργασία μου με την δισκογραφική.» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της. Το τραγούδι που την έκανε γνωστή στην αρχή της καριέρας της ήταν το «Πάμε έλα!»

Έχει σπουδάσει επίσης υποκριτική και έχει κάνει μπαλέτο! «Χόρευα με πολλούς χορογράφους της Αμερικής και αυτός είναι ένας λόγος που επέλεξα να τραγουδώ pop μουσική. Θέλω να τη συνδυάσω με το χορό. Συμμετείχα σε πολλά musicals.Το τραγούδι και ο χορός είναι ο έρωτάς μου. Γενικά η παράσταση και το θέαμα. Ακόμη και σε μια εταιρεία να δούλευα, πίσω από ένα computer, θα τραγουδούσα παράλληλα έστω για το κέφι μου. Από τη στιγμή όμως που το τραγούδι είναι το επάγγελμά μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση...» είχε δηλώσει.

Η Πάμελα δηλώνει επίσης ρομαντική, της αρέσουν πολύ τα ελληνικά νησιά και έχει κλάψει βλέποντας τον Τιτανικό.

{youtube}NqrjVbL5ZAo{/youtube}

Keywords
Αναζητήσεις
παμε ελα,
Τυχαία Θέματα