Η Σαντορίνη στην Ταϊλάνδη, οι Δελφοί και ο Παρνασσός και ο σκύλος με το μωράκι!

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

Νο1 Η Σαντορίνη... μετακόμισε στην Ταϊλάνδη! (video)

Ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου, η Σαντορίνη θα βρίσκεται πλέον και στην Ταϊλάνδη κάνοντας την πιο καλή διαφήμιση στη χώρα μας!

Δεν είναι βέβαια κάποιο νησί που "έκλεψε" το όνομα αλλά ένα νέο εμπορικό πάρκο έκτασης 60 στρεμμάτων, ιδέα ενός επιχειρηματία στον οποίο κόστισε

πάνω από 12,2 εκ. ευρώ για να το φτιάξει. Ο Σουπόζ Τανιτσιρασακούλ όπως είναι το όνομα του είχε ταξιδέψει στο νησί της Σαντορίνης, "μαγεύτηκε" και αποφάσισε να φτιάξει το «Santorini Park Cha Am».

Διαβάστε περισσότερα...

Νο 2 Fox News: Οι Δελφοί και ο Παρνασσός στα 10 πιο ιερά μέρη του πλανήτη

Ξεπερνώντας τα όποια θρησκευτικά ''σύνορα'' το Fox News ετοίμασε και παρουσίασε στην ηλεκτρονική του σελίδα μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με τα πιο ιερά μέρη στον πλανήτη.

Από το Θιβέτ και το όρος Σινά στην Αίγυπτο, η λίστα περιλαμβάνει ιερά μέρη απ' όλον τον πλανήτη και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε βέβαια να απουσιάζει...

Διαβάστε περισσότερα...

Νο 3 VIDEO: Σκύλος και μωράκι κρατιούνται από το χέρι!

Πολλοί γονείς δεν θέλουν τα μωράκια τους να έρχονται σε επαφή με ζώα, φοβούμενοι τα μικρόβια.

Άλλοι δεν θέλουν να αφήνουν τα μωρά με μεγαλόσωμους σκύλους, και μάλιστα με συγκεκριμένες ράτσες που έχουν χαρακτηριστεί άγριες.

Διαβάστε περισσότερα...


Keywords
Τυχαία Θέματα