Καινούργιου για Χριστοδούλου: H εκπομπή πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με πέρσι

Για την επιτυχία του «Δέστε τους», τον ρόλο της στην εκπομπή, τον Νότη Χριστοδούλου και την κρίση στην τηλεόραση μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Για την επιτυχία του «Δέστε τους»

"Η αλήθεια είναι πως, όταν πρωτοξεκίνησαμε στην εκπομπή, δεν περίμενα αυτή την τεράστια επιτυχία που θα ακολουθούσε, αλλά ούτε και την απήχηση που θα είχε στο κοινό. Φέτος, όμως, ήξερα ότι η εκπομπή θα πήγαινε ακόμη καλύτερα. Έχουμε δέσει πολύ ως ομάδα και αυτό φαίνεται"

Για τον δεύτερο ρόλο που λένε ότι έχει στην εκπομπή

"Όχι, δεν το πιστεύω.

Μπορώ να σου πω, μάλιστα, ότι φέτος είναι η καλύτερη μου χρονιά στην τηλεόραση. Το ότι μπορεί ο Νίκος να είναι πρώτο όνομα, δεύτερο η Μαρία κι εγώ ακολουθώ, αυτό ναι, ισχύει. Όμως, από εκεί και πέρα, ο καθένας μας έχει ξεχωριστό ρόλο στην εκπομπή."

Για τον Νότη Χριστοδούλου...

"Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του και δεν κατάλαβα γιατί έκανε αυτή την επίθεση σε μένα. Θεώρησα πολύ άκομψα τα σχόλια του. Δεν με στεναχώρησαν, απλά αδιαφορώ. Όταν ένας άνθρωπος πέφτει τόσο χαμηλά, παύω να ασχολούμαι . Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα συναισθήματα για εκείνον. 'Ηταν ένας απλός συνεργάτης μου, δεν είχε τη θέση στην καρδιά μου που είχε ο Νίκος ή η Μαρία. Και πιστεύω ότι δεν λείπει καθόλου από την εκπομπή. Άλλωστε, ο Γιώργος Δάσκαλος, που τον αντικατέστησε, είναι πολύ καλός και η εκπομπή πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με πέρσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα