«Κλεμμένα Όνειρα»: Ο Σταύρος βάζει τελεσίγραφο στη Φαίη

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στα «Κλεμμένα Όνειρα».

Η αρχή θα γίνει όταν ο Σιμόν πιέζει τη Σάννυ να του γνωρίσει τον αδελφό της.

Στο μεταξύ, η Άννα μπαίνει στο σπίτι της και μιλά με έναν μυστηριώδη άντρα. Η Μαρία απογοητεύεται γιατί ο Σταύρος δε θα βγει μαζί με αυτήν, τον Ρώσο και τον Σάκη και ζητά βοήθεια από τον Ρώσο.

Η Νάνσυ έρχεται κοντά με κάποιον άνδρα που θα τη σημαδέψει...

Η Φρύνη προφασίζεται ότι έχει κάποιο θεματάκι υγείας προκειμένου να καταφέρει να συναντηθεί για λίγο η Φαίη με τον Σταύρο.. Η ευτυχία τους όμως έχει πολλούς

εχθρούς...

Οι αντοχές του Σταύρου αρχίζουν να εξαντλούνται. Η Εύα προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με την κόρη της και τον Σταύρο. Ο Άρης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία.

Ο Γρηγόρης, γοητευμένος από τη Νάνσυ, της ζητάει να ξαναβρεθούν και της δίνει το τηλέφωνό του, αγνοώντας ότι πρόκειται για τη μητέρα της Σάννυ.

Ο Σιμόν προσπαθεί να πείσει τη Σάννυ να τους δώσει μια ευκαιρία σαν ζευγάρι και μέσα στην αγωνία του, την φιλάει. Η Αλεξάνδρα ακούει με ενδιαφέρον άλλη μια εξομολόγηση της Βίκυς στον ραδιοφωνικό παραγωγό και ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι κάπου έχει ξανακούσει αυτή τη φωνή.

Ο Γιάννης πλησιάζει ερωτικά τη Μαντώ, όμως εκείνη αντιδρά σπασμωδικά και φεύγει από το μπαρ μέσα στον πανικό. Ο Γιάννης προβληματίζεται, όμως η Τζίνα τον πιέζει να συνεχίσει την απάτη και να ζητήσει και άλλα χρήματα από τη Μαντώ.

Η Μαρία αποφασίζει να μη χρησιμοποιήσει το κόλπο που της πρότεινε η Χρύσα. Η Άννα παρακολουθεί την πορεία της υγείας της μαίας.

Η Αλεξάνδρα προσφέρεται να βοηθήσει τον Κίμωνα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το παιδί του, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Σταύρος πιέζει τη Βίκυ για απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν του. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον Άρη.

Οι σχέσεις του Σταύρου με τον Ρώσο ψυχραίνονται. Η Άννα συκοφαντεί την Άρτεμη στην Αλεξάνδρα, κάνοντας τη δεύτερη να αντιμετωπίζει πλέον με καχυποψία τη γραμματέα του πατέρα της.

Παρά τις εξηγήσεις και δικαιολογίες της Φαίης, ο Σταύρος επιμένει πως πρέπει να γνωστοποιήσουν τη σχέση τους. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει: ο Σταύρος της θέτει τελεσίγραφο...

Keywords
Τυχαία Θέματα