Νέοι Έλληνες καλλιτέχνες φωνάζουν: Θα το διορθώσουμε (pics)

''Αλλάζω τον εαυτό μου, αλλάζει ο κόσμος μου''. Αυτό φωνάζουν νέοι Έλληνες καλλιτέχνες σε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση στο Ναύπλιο.

Το Mediagate.gr πρώτο σας είχε παρουσιάσει τη Δευτέα την φωτογραφία του νεαρού φωτογράφου από τη Ρόδο, Milton Louiz, με τον Λουκάνικο μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο που έλεγε: ''I' gonna fix it''.

Η φωτογραφία αυτή έκανε το γύρο της Ελλάδας

και θα πάρει μέρος σε μια έκθεση visual art τoυ Chris Wheatman στο Ναύπλιο, που διοργανώνεται στο Circulo Cooperativa.

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν και άλλες φωτογραφίες με το αυτοκόλλητο ''I'm gonna fix it'' σε διάφορα μέρη, ενώ το μήνυμα του καλλιτέχνη στο Facebook αναφέρει:

''Ζούμε σε παραμελημένες πόλεις. Σε μία Ελλάδα ανάξιων θεσμών. Σε ένα κόσμο που ακόμη προσπαθεί να ισορροπήσει τις έντονες ανισότητες του. Το καταβεβλημένο από αδιαφορία αστικό τοπίο δυσχεραίνει την καθημερινότητα μας πρακτικά και αισθητικά. Η συμβολή των θεσμών, άμεση και ζωτική, διαιωνίζει την απουσία μελέτης για ποιότητα, κλεισμένη στο 'εγώ' της. Ένα 'εγώ' που μεγεθυμένο εθνικά χάνει κάθε αξία συνυφασμένη με την ανθρωπιά και επιστρέφει από το σύνολο στη μονάδα απρόσωπο, σκληρό και διεφθαρμένο από φόβους και ανασφάλειες. We have to fix it. Η κοινωνία μας βρίσκεται σε μια κρίση ισορροπίας παράγοντας έτσι ανωμαλίες. Η ισορροπία θα επέλθει διαφορετικά και σε αυτό θα παίξει ρόλο ο καθένας μας. Ο καθένας μας πρέπει να διορθώσει. Να γίνει δάσκαλος και εργάτης. I'M GONNA FIX IT. Σε πρώτο πρόσωπο παρακαλώ.''

Τα εγκαίνια γίνονται αύριο, Παρασκευή 6 Απριλίου 20:00, στο Circulo Cooperativa, Β. Κωνσταντίνου 6 & Κοκκίνου 17 στο Ναύπλιο και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα