Νίκος Μουτσινάς: Θα το ξεχάσουμε κάποια στιγμή το θέμα με τον Νότη

Στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και φυσικά η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τους παρουσιαστές του «Δέστε τους» για την αποχώρηση του Νότη Χριστοδούλου.

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ερώτηση για τον πικράθηκε δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ε... όχι. Δεν πικραίνομαι για τέτοια πράγματα. Για πράγματα παροδικά. Αυτό είναι κάτι παροδικό. Θα το ξεχάσουμε όλοι κάποια στιγμή και θα είναι όλα μια χαρά. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα ξεχαστεί».

Στον τίτλο της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς,

«Ψέκασα την Ελίζα» βασίστηκαν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούριου: «Δεν θα ψέκαζα κανέναν εκπρόσωπο της σοουμπιζ. Ούτε τον Νότη. Όχι δεν θα τον ψέκαζα».

Η Μαρία Ηλιάκη για τον Νότη δήλωσε: «Τον αγαπώ και μιλάμε και ό, τι είχα να του πώ, του το είπα κατ ιδίαν. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ το facebook, το twitter ή τις κάμερες. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Νομίζω ότι όταν τελειώνει μια σχέση, είναι καλό να λήγει όμορφα και από τις δύο πλευρές».

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα