Ο «James Bond» τα βάζει με τον Tony Blair

Ασυγκράτητος ήταν για ακόμη μια φορά ο ηθοποιός Daniel Craig, ο οποίος μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των Kardashian, τα βάζει τώρα με τους πολιτικούς και ειδικότερα με τον Tony Blair.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Men's Journal με αφορμή την νέα του ταινία «The Girl With the Dragon Tattoo», ο... James Bond

κατακεραυνώνει του πολιτικούς που πλησιάζουν τους celebrities με σκοπό να φαίνονται «cool»!

«Ο Tony Blair το κάνει περισσότερο από τον καθένα», αναφέρει ο 43χρονος ηθοποιός. «Αυτή η κίνηση σε συνδέει αμέσως με ένα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Οι πολιτικοί είναι λεχρίτες!».

«Έτσι γίνονται πολιτικοί, ακόμα και οι καλοί. Είμαστε ηθοποιοί και καλλιτέχνες και είμαστε ευγενικοί. Αυτοί θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα», λέει με έντονο ύφος ο Daniel Craig.

Μιλώντας για την πολιτική κίνηση της Βρετανίας του 1997 «Cool Britannia», όπου ο Tony Blair συνάντησε τον τραγουδιστή των Oasis Noel Gallagher στην Downing Street, ο ηθοποιός σχολιάζει: «Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που κάποτε ήταν μέλος σε συγκρότημα, είχε ηλεκτρική κιθάρα και μπορεί να κάπνιζε «χόρτο» έγινε πρωθυπουργός, έχει μεγάλη σημασία μετά τις θητείες ανθρώπων όπως ο John Mayor και η Margaret Thatcher».


Keywords
Τυχαία Θέματα