Ο ΑΠΟΕΛ, ο Χιώτης και η γιορτή της γυναίκας!

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

Νο 1 - Ο ΑΠΟΕΛ και ο Χιώτης κατέκτησαν και το Twitter! (pic)

To θαύμα συνεχίζεται ή αλλιώς «όνειρο ζω μη με ξυπνάτε»!

Ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στα πέναλτι της Λυών και βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του

Champion League!

Η ομάδα με... μηδενικό μπάτζετ συγκριτικά με των άλλων ομάδων της διοργάνωσης έχει καταφέρει να «τρελάνει» όλο τον κόσμο με τα καμώματά του.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε ακόμα ένα θαύμα, αφήνοντας έξω από τη διοργάνωση τη Λιόν στη διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο ήρωα των Έλληνα τερματοφύλακα, Διονύση Χιώτη!

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 2 - Η Google τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Σήμερα 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και η Google την τιμά με ένα ιδιαίτερο doodle.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 3 - To συγκλονιστικό μήνυμα του Χιώτη του ΑΠΟΕΛ στους Έλληνες!

Ο Διονύσης Χιώτης, τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες λίγα λεπτά με την λήξη του αγώνα με την Λυόν και την πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Champions League!

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα αυτό φάνηκε και σήμερα. Το πιστεύαμε, ήμασταν ψύχραιμοι και δεν φοβηθήκαμε σε καμία φάση του ματς. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, το πίστευα πως θα προκριθούμε και το καταφέραμε. Δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, το έχω πει και θα το ξαναπώ, αυτή η ομάδα μπορεί», τόνισε αρχικά ο Χιώτης.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα