Ο ψαράς Λάκης και το χαβιάρι… (pics)

Ο Λάκης Λαζόπουλος μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει αλλά και να σατιρίζει τα πολιτικά πρόσωπα μέσα από το «τσαντίρι» του.

Σε λίγο καιρό θα τον δούμε σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του ψαρά. Ο Λάκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι» και μιλάει στο «People» του Πρώτου Θέματος για το ρόλο του αλλά και την πολιτική κατάσταση της χώρας.

«Ο χαρακτήρας

που υποδύομαι δεν αφορά σε κάποιο ιστορικό πρόσωπο ωστόσο διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη. Είναι ένας ρόλος συναισθηματικός, ιστορικής αξίας για τον ήρωα. Σε σημαίνοντα πρόσωπα, όπως ο Βαρβάκης, υπάρχει κάποια στιγμή στην ιστορία τους που τους συμβαίνει κάτι μέσα στο μυαλό ή στην ψυχή τους. Αυτό πολλές φορές δεν καταγράφεται εξωτερικά. Ας πούμε ότι ο ψαράς, το δικό μου πρόσωπο στην ταινία, είναι η εσωτερική δύναμη του Βαρβάκη που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή και του δίνει την απάντηση στις εσωτερικές ερωτήσεις που έχει μέσα στο κεφάλι του».

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας λέει «Η διαδικασία της ανέλκυσης έχει ήδη ξεκινήσει, έστω και αν αυτή προϋποθέτει τη βύθιση του σκάφους. Η περίοδος είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι θα αρχίσει να αχνοφέγγει η αισιοδοξία».

Δείτε φωτογραφίες από πλάνα της ταινίας που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα:

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα