Οι 27λόγοι, οι Anonymous και ο Α. Ντινόπουλος

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες!

Νο 1 «Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός: 27 λόγοι και ένα παράπονο»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα κείμενο το οποίο φέρει τον τίτλο «Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός: 27 λόγοι και ένα παράπονο».

Το εν λόγω κείμενο κυκλοφορεί ευρέως τόσο στα κοινωνικά

δίκτυα, όσα και από e-mail σε e-mail και με πολύ καυστικό τρόπο καταδεικνύει τις διαφορές των Ελλήνων με τους Γερμανούς.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 2 «Χτύπημα» των Anonymous στη Γερμανική Βουλή

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόσβαση σε φακέλους που ''έκλεψαν'' από servers του γερμανικού κοινοβουλίου (Μπούντεσταγκ) και οι οποίοι περιέχουν λεπτομέρειες για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Γερμανίας στο Αφγανιστάν, απέκτησαν χάκερς της διάσημης ομάδας Anonymous οι οποίοι και ''ανέβασαν'' τα απόρρητα έγγραφα στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...

Νο 3 VIDEO: Τα «έχωσε» σε Μερκοζί-Τρόικα στον αέρα του CNN ο Α. Ντινόπουλος

Καλεσμένος στο CNN και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Richard Quest ήταν εχθές ο δημοσιογράφος και βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στις νέες διαπραγματεύσεις και μίλησε έξω από τα δόντια για την Ελλάδα, τους ''Μερκοζί'' και την κρίση, τονίζοντας ότι ο ''λαός ξέρει να μάχεται και ξέρει πώς να βγεί από την κρίση''!

Διαβάστε περισσότερα...


Keywords
Τυχαία Θέματα