Οι Anonymous, ο Λαζόπουλος για τον Νταλάρα και η γάτα στη μπανιέρα!

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

Νο 1 - Οι Anonymous «ξεγύμνωσαν» δημοσιογράφους στο Βατικανό!

Με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Βατικανού τα έβαλαν οι ιταλοί Anonymous.

Μέλη της ομάδας κατάφεραν να εισβάλουν στην βάση δεδομένων του σταθμού, απέσπασαν προσωπικά στοιχεία των δημοσιογράφων και τα διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Αιτία της επίθεσης είναι σύμφωνα με τους hackers ότι το ραδιόφωνο εκπέμπει σε συχνότητες πάνω από το νόμιμο όριο και έτσι θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 2 - VIDEO: Το σκληρό σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Νταλάρα

Δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί στο χθεσινό τσαντίρι του με τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα, ο Λάκης Λαζόπουλος.

"Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο" είπε χαρακτηριστικά. "Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του. Δεν γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απ' έξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία πως ξοφλήσαμε"! Ας μην τα 'λεγες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν τώρα" πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 3 - VIDEO: Τι γίνεται όταν ένα παιδάκι τραβάει τη γάτα μέσα στη μπανιέρα;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες γάτες δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα το νερό.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν ένα παιδάκι κάνει μπάνιο και αποφασίζει να τραβήξει μαζί του μέσα στη μπανιέρα τη γάτα του;

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα