Οι Εκλογές Ιουνίου 2012 στα κανάλια

Σε εκλογικό κλίμα θα είναι σήμερα όλα τα κανάλια για να μεταδίδουν τον παλμό από τα εκλογικά κέντρα αλλά και τα πρώτα αποτελέσματα.

Δείτε πως θα διαμορφωθει το πρόγραμμα σε κάθε κανάλι.

MEGA

ώρα της κάλπης». Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα και τα γραφεία των κομμάτων και συζητήσεις στο στούντιο για τη επόμενη μέρα.

Από τις 07:00 το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης και σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων. Από μια μαραθώνια μετάδοση, δημοσιογράφοι και τεχνικοί θα καλύπτουν, λεπτό προς λεπτό, όλη την επικαιρότητα και θα μεταφέρουν με αξιοπιστία τον παλμό των Βουλευτικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012.

Μέσα από ζωντανές συνδέσεις σε περισσότερα από 15 σημεία σε όλη την Ελλάδα και καλεσμένους στο στούντιο, θα υπάρξουν αναλύσεις, σχολιασμοί και ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της χώρας

Επιπλέον, στην ειδική αυτή εκπομπή οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μεταδόσεις από τα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν οι αρχηγοί των κομμάτων. Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του θα ενημερώνουν τους ψηφοφόρους για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την εκλογική διαδικασία.

Την ημέρα των εκλογών από τις 18:00, τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα πάρει η εκπομπή «Εκλογές 2012 οι Έλληνες αποφασίζουν» με τη Μαρία Χούκλη. Μαζί της, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης και σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα βρίσκονται στις επάλξεις των πολιτικών εξελίξεων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το παρών στο στούντιο του

Keywords
Τυχαία Θέματα